reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux, mnie swedza. To znaczy że rosną :)
Skóra się rozciąga i stąd ten efekt. Niebawem będą nas brzuchy swedziec....

f2w3yx8d53zjrig5.png

Właśnie nie powinien boleć jak na @. To oznacza skurcze. Jak nie boli to ok, a jakby zaczął to nospa i magnez. A nie robi ci się czasem twardy?
Ja za to od niedzieli czuje ból brzucha najpierw było klocie teraz to już boli podobno zapalenie dlatego u lekarza byłam z dzieckiem wszystko dobrze ale nospe i magnez muszę brać plus leki na zapalenie. A od początku ciąży się cieszyłam że nigdy brzuch mnie nie bolał to teraz mam ;-)

Ritia powinno przejść. Ja to cały czas jak na bombie siedzę. Jak boli to leżę i nospa, przejdzie to wstaję. Ale teraz dziecko duże to już koniec wolności. oby tylko obeszło sie bez szpitala.
Wczoraj właśnie sprawdził szyjke i mówił że jest wporzadku, z dzieckiem tez wszystko dobrze chciał mnie do szpitala wysłać ale sie nie dałam jak leżę to jest dobrze więc póki nie muszę się nigdzie nie wybieram :-) a w piątek polowkowe to może coś więcej się dowiem :-)

Ja za to od niedzieli czuje ból brzucha najpierw było klocie teraz to już boli podobno zapalenie dlatego u lekarza byłam z dzieckiem wszystko dobrze ale nospe i magnez muszę brać plus leki na zapalenie. A od początku ciąży się cieszyłam że nigdy brzuch mnie nie bolał to teraz mam ;-)
masz ciagly ten bol czy z przerwami? ja mam za tydzien wizyte i jesli mi sie bol powtorzy to wspomne o tym doktorce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry