Nonkatoja
Fanka BB :)
Tak na wyprawkowym, bo tu za dużo piszemy i później nie mogę nic znaleźć. Chyba, że tylko ja jestem taka nieogarnieta[emoji6]na wyprawkowyporzadek musi byc
![]()
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak na wyprawkowym, bo tu za dużo piszemy i później nie mogę nic znaleźć. Chyba, że tylko ja jestem taka nieogarnieta[emoji6]na wyprawkowyporzadek musi byc
![]()
18 tydzień i 4 dnii właśnie w pon mam lekarza i mam nadzieję że maleństwoo pokaże co ma
masz ten sam etap co ja i masz na stycznia? ja mam na Swieta termin i ewentualnie drugi na 30, choc synus nadgonil i mam sie trzymac tego na Swieta18 tydzień i 4 dnii właśnie w pon mam lekarza i mam nadzieję że maleństwoo pokaże co majuż bym chciała wiedzięć co po mału mogłabym wyprawkę robić no ale wiadomo zdrówko najważniejsze
![]()
Ty sie nie stresuj, bo synus to czujeDzień dobry mamusie, ja dziś zaliczyłam wizytę u endokr. Fajną mam lekarkę, sporo rozmawiamy. Kazała myśleć pozytywnie i dotrwać przynajmniej do 32tc. Ja i Jasiek daaamy radę.
Też teraz macie tak, że wszystkim się bardziej stresujecie? Remont w domu mnie wykańcza. Wczoraj popłakałam się z bezsilności i ciśnienie skoczyło na 143/90. Myślałam, że skończymy na ip. Medytacja i po 15 min prawie norma...
Mąż kazał panom skończyć i spadać.
Tyle u mnie. Miłego, zdrowego dnia :*
o Super no mi z okresu wyszła końcówka grudnia a usg na styczen ale myślę że styczeń bym wolała chociaż grunt, żeby zdrowe się urodziłomasz ten sam etap co ja i masz na stycznia? ja mam na Swieta termin i ewentualnie drugi na 30, choc synus nadgonil i mam sie trzymac tego na Swieta
Wiem kochana, ale mnie wnerwia, że oni są tak powolni! I jeszcze majster pali non stop, a ja mam zasadę jak praca to praca! Mieli skończyć do soboty! Apokalipsa. Dam radę.Ty sie nie stresuj, bo synus to czuje
ja bym wlasnie na Swieta chciala urodzic, prezent bym miala cudownyo Super no mi z okresu wyszła końcówka grudnia a usg na styczen ale myślę że styczeń bym wolała chociaż grunt, żeby zdrowe się urodziło![]()
a co Wam tam robia? pewnie pelno balaganu?Wiem kochana, ale mnie wnerwia, że oni są tak powolni! I jeszcze majster pali non stop, a ja mam zasadę jak praca to praca! Mieli skończyć do soboty! Apokalipsa. Dam radę.