Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czuje od dwoch tygodni ruchy, choc nie codziennie, np niedziele mlody mail leniwaPrezent to taki ekstra już dla całej rodzinki,wiecie jaka jestem szczęśliwa, że będę mamą coś pięknegoo... a czy czujesz może już ruchy maleństwa .. do tej pory czułam delikatne pukniecia wczoraj coś pierwszy raz poczuła coś w stylu jak by miejsce maleństwo sobie zmieniało .. szok jeszcze od koleżanki mam pożyczony detektor cudownie jest słuchać serduszka każdego wieczoru dziołchy polecam wam
![]()
oj ja moge nawet w sama Wigilie urodzicA mnie perspektywa rodzenia na święta przeraża. Termin mam wg om na 16 grudnia wg usg na 20 grudnia. A dołożyć jeszcze gadanie, że pierwsze to na pewno będzie przenoszone to już widzę że pewnie w 24 grudnia uceluję
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
no co ty gadasz i w święta w szpitalu byś chciała?oj ja moge nawet w sama Wigilie urodzic![]()
Lux nawilżaj jak najwięcej z masażem, bo swędzenie to tez oznaka zbliżających się rozstępów :/laski, powiedzcie, czy swedzi Was biust? ja mam wrazenie, ze sie zadrapie zaraz, o bolu nie wspomne
nie przeszkadzaloby mi to, majac taki termin musze byc na to przygotowana ;pno co ty gadasz i w święta w szpitalu byś chciała?Ja bym sie bała że opieka lekarska wybrakowana bo tylko dyżurujący, cicho pusto, brrr
nie straszLux nawilżaj jak najwięcej z masażem, bo swędzenie to tez oznaka zbliżających się rozstępów :/
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ja dzisiaj również robiłam morfologie, mocz, TSH, i glukoze z obciążeniem miałam szybciej robioną bo z krwi wyszła mi wysoka bo 101 właśnie się szykuje po odbiór dam znac jak u mnie ale ja ostatnio miałam za dużo białka w moczu dlatego też jestem ciekawa jak u mnie z tym wyjdzie![]()
Ketony oznaczają lekkie odwodnienie. Więcej wody w upały trzeba pić.
Ja jakbym urodziła w święta to plusem było by to że mój mąż ze szczęścia świętował by jeden raz ze względu na urodzenie pierwszego dziecka i świętanie przeszkadzaloby mi to, majac taki termin musze byc na to przygotowana ;p
a jak wcześniej to domyślam się że będzie stawianie kilku pepkowych