Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czuje od dwoch tygodni ruchy, choc nie codziennie, np niedziele mlody mail leniwaPrezent to taki ekstra już dla całej rodzinki,wiecie jaka jestem szczęśliwa, że będę mamą coś pięknegoo... a czy czujesz może już ruchy maleństwa .. do tej pory czułam delikatne pukniecia wczoraj coś pierwszy raz poczuła coś w stylu jak by miejsce maleństwo sobie zmieniało .. szok jeszcze od koleżanki mam pożyczony detektor cudownie jest słuchać serduszka każdego wieczoru dziołchy polecam wam
![]()
oj ja moge nawet w sama Wigilie urodzicA mnie perspektywa rodzenia na święta przeraża. Termin mam wg om na 16 grudnia wg usg na 20 grudnia. A dołożyć jeszcze gadanie, że pierwsze to na pewno będzie przenoszone to już widzę że pewnie w 24 grudnia uceluję
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
no co ty gadasz i w święta w szpitalu byś chciała?oj ja moge nawet w sama Wigilie urodzic![]()
Lux nawilżaj jak najwięcej z masażem, bo swędzenie to tez oznaka zbliżających się rozstępów :/laski, powiedzcie, czy swedzi Was biust? ja mam wrazenie, ze sie zadrapie zaraz, o bolu nie wspomne
nie przeszkadzaloby mi to, majac taki termin musze byc na to przygotowana ;pno co ty gadasz i w święta w szpitalu byś chciała?Ja bym sie bała że opieka lekarska wybrakowana bo tylko dyżurujący, cicho pusto, brrr
nie straszLux nawilżaj jak najwięcej z masażem, bo swędzenie to tez oznaka zbliżających się rozstępów :/
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ja dzisiaj również robiłam morfologie, mocz, TSH, i glukoze z obciążeniem miałam szybciej robioną bo z krwi wyszła mi wysoka bo 101 właśnie się szykuje po odbiór dam znac jak u mnie ale ja ostatnio miałam za dużo białka w moczu dlatego też jestem ciekawa jak u mnie z tym wyjdzie![]()
Ketony oznaczają lekkie odwodnienie. Więcej wody w upały trzeba pić.
Ja jakbym urodziła w święta to plusem było by to że mój mąż ze szczęścia świętował by jeden raz ze względu na urodzenie pierwszego dziecka i świętanie przeszkadzaloby mi to, majac taki termin musze byc na to przygotowana ;p
a jak wcześniej to domyślam się że będzie stawianie kilku pepkowych