reklama

Grudniowe mamy 2016

Agucha miło, bardzo :D

Ja niby też m lekka pracę, zaraz chyba się położę :D ale sam fakt przebywania męczy :p a ludzie jak mi dziś śmierdzą, bo tragedia co kto wejdzie to gorszy smród... :/

Lux jeszcze nie wiedzą. Jutro zamierzam powiedzieć :)

reklama
Agucha miło, bardzo :D

Ja niby też m lekka pracę, zaraz chyba się położę :D ale sam fakt przebywania męczy :p a ludzie jak mi dziś śmierdzą, bo tragedia co kto wejdzie to gorszy smród... :/

Lux jeszcze nie wiedzą. Jutro zamierzam powiedzieć :)
u mnie wie mama, tacie powiem jak z pracy wroce, wie Tomek, moja przyjaciolka i bratowa, tesciowa tez wie, ale za fajna jej rekcja nie byla, no coz, szwagierce nie mowie poki co, bo wiem, ze wpadnie w zlosc..niech sie sama domysli za jakis czas

Mnie też dzisiaj mdli strasznie, aż dreszcze mam. Już rano myślałam, że będzie bliskie spotkanie z kibelkiem ale się zdrzemnęłam godzinkę i zrobiło mi się lepiej. Tylko, że to przeklęte uczucie przychodzi falami. Ehhhh masakra. Oby nie trwało to zbyt długo bo aż ciężko się cieszyć ciążą.
Witam nowe grudniówki :)

Mnie też dzisiaj mdli strasznie, aż dreszcze mam. Już rano myślałam, że będzie bliskie spotkanie z kibelkiem ale się zdrzemnęłam godzinkę i zrobiło mi się lepiej. Tylko, że to przeklęte uczucie przychodzi falami. Ehhhh masakra. Oby nie trwało to zbyt długo bo aż ciężko się cieszyć ciążą.
Witam nowe grudniówki :)
mnie mdli tak, ze jesc nic nie moge, oszaleje, a to dopiero poczatek

Lux ja też na staraczkowym podczytywalam ostatnio, że czekasz na @ i takie miałam przeczucie, że Cię tu spotkam prędzej czy później :D
A że na poprzednim wątku zrobiło się pusto bez Ciebie to cieszę się, że Cię tu widzę :)

Hej dziewczyny ! Byłam na usg, pęchrzyk 16mm, 5 tydzień ciąży, nie widać jeszcze zarodka.. Coraz bardziej się martwię. Poza tym robiłam test glukozy i okazało się, że mam cukrzyce ciążową... :( a to przecież dopiero 5 tydzień :(

reklama
Hej dziewczyny ! Byłam na usg, pęchrzyk 16mm, 5 tydzień ciąży, nie widać jeszcze zarodka.. Coraz bardziej się martwię. Poza tym robiłam test glukozy i okazało się, że mam cukrzyce ciążową... :( a to przecież dopiero 5 tydzień :(

Kleo spokojnie, ma prawo jeszcze nic nie być. Za 1-2 tygodnie na pewno będzie dzidziuś i bijące serduszko :) co Cię skłoniło do zrobienia badań pod kątem cukrzycy? Miałaś jakieś objawy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry