Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
swiete slowaDzień dobry
Nie ma ludzi niezastąpionych - tak apropo's pracy. Teraz jest czas dbania o brzuch. Ja idę od 1 września. Ciąża najważniejsza. Pracę można zmienić w życiu 30 razy, dziecko ma się jedno albo 4miłego dnia.

Ehhh czyli tez bol przy rozchodzacej sie szczelinie bo tak to chyba sie nazywa.Dzieki dziewczyny za wsparcieu mnie niestety nie chodzi tak o hemoroidy tylko ja mam tam dosc sporą ranke po porodzie . podobno od długiego parcia i ona co ja zalecze to po jakims czasie znowu sie rozchodzi i krwwawi i cholernie boli
dobra dosc o mojej pupie
zrobię chlopakom obiad i spadam tam bo jeszcze musze znaleźć gdzie to jest bo sie przeprowadzili
![]()
Kochana, zwolnienie nie oznacza siedzenia w domu i nudów! Ja wreszcie będę miała czas dokończyć swoje projekty, pomóc mężowi z wystawą, zebrać dok. do dalszej nauki i wiadomo.... Zbudować Jasiowi miejsce do życia jak już wyskoczy z brzuchaaneta_ck: Ty to bidulko się po tych lekarzach nachodzisz za wszystkie czasy! Zdrówka i oby nieprzyjemności szybko minęły!
Nadrobiłam 2 dni nieobecności (ufff) i wychodzi na to, że tylko ja planuję twardo pracować sobie tyle, ile tylko wytrzymam. Większość ucieka od 1 września. A ja nie wyobrażam sobie siedzieć w domu. Jeszcze się nasiedze z maluszkiem
Zapisałam sie dzisiaj do szkoły rodzenia6 spotkań 1 x tyg. Sporo. Zobaczymy jak mojemu M będą szły ćwiczenia z zakładania kaftaników
![]()
mąż pracuje na zmiany więc są dni, że jest w domu rano. Jak on ma jedynki to teściowa przychodzi.a powiedz dzieci kto Ci teraz bawi?
Kochana, zwolnienie nie oznacza siedzenia w domu i nudów! Ja wreszcie będę miała czas dokończyć swoje projekty, pomóc mężowi z wystawą, zebrać dok. do dalszej nauki i wiadomo.... Zbudować Jasiowi miejsce do życia jak już wyskoczy z brzucha![]()
Kochana, zwolnienie nie oznacza siedzenia w domu i nudów! Ja wreszcie będę miała czas dokończyć swoje projekty, pomóc mężowi z wystawą, zebrać dok. do dalszej nauki i wiadomo.... Zbudować Jasiowi miejsce do życia jak już wyskoczy z brzucha![]()