reklama

Grudniowe mamy 2016

Bonusowa mi też padło, bo co poczuje jakiś wyplyw to lecę do wc :D

Kleo spokojnie owulacja mogła być później, trzeba poczekać. W 5tygodniu zazwyczaj niewiele widać ;)

Lux a kiedy planujesz pierwsza wizytę?

Wzięła mnie ochota na paluszki rybne. Choć nie lubię ryb za bardzo, ale paluszki to prawie nie ryba :P za to na mięso i wędliny mam odrzut.

reklama
A właśnie orientujecie się jak nazywa się usg na którym widać tak jakby "żywy obraz" to jest 3d czy jakieś inne? Bo chciałabym takie zrobić :D a nie wiem jak to znaleźć :P

Hej dziewczyny ! Byłam na usg, pęchrzyk 16mm, 5 tydzień ciąży, nie widać jeszcze zarodka.. Coraz bardziej się martwię. Poza tym robiłam test glukozy i okazało się, że mam cukrzyce ciążową... :( a to przecież dopiero 5 tydzień :(
Kleo kochana wiem co czujesz,,, ja przezywałam to samo, bo owulacje mialam późno, no i takim o to sposobem wg @ jestem w 9 tygodniu a wg usg 7 5/7 tyg. więc bądź spokojna

bonusowa mne też lepiej jak coś podjadam i ze śluzem mam tak samo. W każdej ciąży…

agnesis czy chodzi Ci o 4d, czyli jeszcze dodatkowo widać ruch? Ja robiłam z synkiem, ale miałam "pecha", bo myślałam, że sobie twarzyczkę podpatrzę, ale niestety mały przykleił się jednym policzkiem do ściany i niewiele tej jego twarzy było widać. W tej ciąży też bym chciała zrobić usg 4d, zobaczymy czy starczy funduszy.

moj test, teraz moge pokazac

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    511,1 KB · Wyświetleń: 110
Dziewczyny, które biorą duphaston... też macie po nim okropne mdłosci? Ledwo żyje o kiedy mi przepisała lekarka...:(

Ja biorę dupka i mam mdłości, ale zaczęły się ponad tydzień po rozpoczęciu przyjmowania więc chyba bym na niego nie zwalała. Przy pierworodnej też brałam do 22tc a mdłości miałam do 12tc jakoś.
Agnesis chodzi Ci o 4d - trójwymiarowe w czasie rzeczywistym. Z obiema miałam, tylko z pierwszą na połówkowym w 20tc i spektakularnego efektu nie było ;) a z młodszą w 31tc i polecam bo miała piękną, już taką dzidziową buzię :) i robiła miny :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry