• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux wez je zlej! Odetnij sie na jakis czas od nich. Jak pojdziesz na l4 to skup sie tylko I wylacznie na swojej rodzinie czytaj. Ty , Tomek I ciaza.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
i jeszcze przyjaciolka mi dowalila, ze jej kolezanka robila do konca 8 miesiaca i nic jej nie bylo a mi sie zachciewa l4, nie wytrzymalam, napisalam co mysle, najwyzej strace przyjaciolke, w pipie to mam!!!! kuzwa zero szacunku

i jeszcze przyjaciolka mi dowalila, ze jej kolezanka robila do konca 8 miesiaca i nic jej nie bylo a mi sie zachciewa l4, nie wytrzymalam, napisalam co mysle, najwyzej strace przyjaciolke, w pipie to mam!!!! kuzwa zero szacunku

Lux kazdy jest mądry jeśli chodzi o kogoś innego ni ob sam [emoji846] olej to, odetnij sie na jakiś czas i tyle. Ani Tobie te nerwy nie potrzebne, ani ludzie, którzy tylko by oceniali kogoś, a sami postąpiliby ostatecznie tak samo [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z moją rodziną mam dobre relacje, chociaż są sprawy i bolesne. A o ciąży im nie mówię, bo wiem że ciągle musiałabym słuchać różne tam bzety a to mi się nie uśmiecha. Teraz mnie boli, że nie mogę im powiedzieć prawdy dlaczego nie przyjadę po dzieci. Dlatego nie dzwonię. Nie dzwonie i nie muszę szukać wykrętów. Do niedawna tłumaczyłam się pracą. Teraz już nie pracuję, ale muszę leżeć.

Nikt nie może nas do niczego zmusić.

Ty też powinnaś wyeliminować rozmowy z ludźmi którzy nie są dla ciebie dobrzy. Nie mamy obowiązku każdego lubieć, a udawanie tylko wysysa z nas życiową energie, której teraz nam najbardziej potrzeba.
tesciowa mowi do mnie ej ty nie mozesz taka klotliwa byc a ja mowie bo co? ty mi zabronisz? :D jak kogos nie lubie to nie lubie i juz a ona nie lubi, ale w dupsko falszywie tej osobie wchodzi

Dlatego ja wybieram opcję milczenia;). Nie ma kłótni, nikt później nie mówi < a bo ona powiedziała...> itp. a ja jak co to mówię, że nie mam o czym z tą osobą rozmawiać, że nie mamy wspólnych tematów, że nie chcę się kłócić.
Mam tu za ścianą takich pseudo sąsiadów. Też im o ciąży nie mówiliśmy ( wiedzą od innej sąsiadki), też mieli żale że ich na herbatki nie zapraszam itp. Nie chcę z nimi kontaktu i tyle, owszem o pogodzie na schodach zagadam i tyle. Najgorzej bo mąż wcześniej od nich odnajmował to mieszkanie i czuli się mocno z nim związani. A ja mówię, płacił ? płacił to co jeszcze chcą.

Jezuuu Lux co to za przyjaciółka? ???? Zresztą co to kogo obchodzi. W Polsce jest takie prawo,że od pierwszego dnia ciazy można iść na zwolnienie! Ja nie rozumiem takich komentarzy, żal komuś dupe ściska czy co???? Kobieto,ja po tym co o Tobie czytam i Twoich sytuacjach to i tak Ci się dziwię, że jeszcze chce Ci się pracować! Weź olej głupie pipy co swojego życia nie mają i żyją twoim!

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dlatego ja wybieram opcję milczenia;). Nie ma kłótni, nikt później nie mówi < a bo ona powiedziała...> itp. a ja jak co to mówię, że nie mam o czym z tą osobą rozmawiać, że nie mamy wspólnych tematów, że nie chcę się kłócić.
Mam tu za ścianą takich pseudo sąsiadów. Też im o ciąży nie mówiliśmy ( wiedzą od innej sąsiadki), też mieli żale że ich na herbatki nie zapraszam itp. Nie chcę z nimi kontaktu i tyle, owszem o pogodzie na schodach zagadam i tyle. Najgorzej bo mąż wcześniej od nich odnajmował to mieszkanie i czuli się mocno z nim związani. A ja mówię, płacił ? płacił to co jeszcze chcą.
ja mieszkam na nowym mieszkaniu od lutego i na czesc i dzien dobry jestem z nimi i starczy poki co

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry