reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Znalazłam ten wozek! 550e z rabatem plus 30e wysyłka w 3 dni [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jest teraz w promocji [emoji7]
Ja czekam do poniedzialku do usg.
Bo jak jednak wyjdzie Fabian to on mi tej panterki nie daruje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak jest teraz w promocji [emoji7]
Ja czekam do poniedzialku do usg.
Bo jak jednak wyjdzie Fabian to on mi tej panterki nie daruje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

oj tam, bedzie metroseksualny moze ? :D nie obrazi sie

ps zawsze chcialam siostre, rosnac cieszylam sie, ze mam brata, do czasu jak pokochal moje kremy, mowie dzizas mam metroseksualnego brata :D

Mój prawie mąż ostudzil mój zapał. Powiedział,że z takim wózkiem nie wyjdzie na ulicę :((((

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj stwierdzil ze dla corci jest wstanie to zrobic [emoji41][emoji23]
Oni wie ze od 15 lat na nia czekam od kiedy wiktoria stala sie Patrykiem [emoji41]
Wiec nawet ze mna nie dyskutuje [emoji41][emoji23][emoji23][emoji23]

Ja sie mu wcale nie dziwie [emoji41]
Sama bym z takim nie wyszla.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ja tez :D ale na grupie wozkow na fb jakas laska wystawila wozek obrzydliwy, mega rozowy i ja mowie dzizas a moj mowi jak bedzie corka to moze miec kazdy kolor, ale nie taki, cos okropnego

Sorki ja rozumiem nie znoszę, dobrze że będę miała synów bo w pepco praktycznie wszystko różowe.

A gdzie sancia?

Dziewczyny uważajcie na siebie z tymi bólami!!!!

Grama zdrowia. Tantum verde możesz psikać.

Dziewczyny źle wstałam i poczułam pieczenie w macicy. Na razie przeszło ale zdążyłam się zmartwić

cb7wugpju04jz4q8.png
a czy mozna moczyc nogi w cieplej wodzie z musztarda? ciepla nie goraca bo ze w goracej nie mozna to wiem

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Do góry