reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny co myslicie nad tematem z cyklu zrob to Sama?
Moglybysmy zamieszczac tam fotki , linki, turiale, blogi z ciekawymi pomyslami no na karuzelki, pompony , kocyki ?
Ja osobiscie szukam inspiracji na karuzelke, kocyk na szydełku czy drutach, chce zrobic pompony tiulowe I cotonbalsy swiecace przy lozeczku oraz materialowe 3d imie dzidzi nad lozeczko.
Moglybysmy pozniej sie chwalice co zesmy stworzyly w tym temacie. Akceptujecie pomysl? Bo nie chce zasmiecac forum jezeli nie interesuje was tego typu temat.
Pomyslalam ze przez te 3 miesiace zanim maluszek przyjdzie na swiat mozna stworzyc fajne dekoracje dla malucha.
Pozniej juz bedzie ciezko [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moglybysmy zamieszczac tam fotki , linki, turiale, blogi z ciekawymi pomyslami no na karuzelki, pompony , kocyki ?
Ja osobiscie szukam inspiracji na karuzelke, kocyk na szydełku czy drutach, chce zrobic pompony tiulowe I cotonbalsy swiecace przy lozeczku oraz materialowe 3d imie dzidzi nad lozeczko.
Moglybysmy pozniej sie chwalice co zesmy stworzyly w tym temacie. Akceptujecie pomysl? Bo nie chce zasmiecac forum jezeli nie interesuje was tego typu temat.
Pomyslalam ze przez te 3 miesiace zanim maluszek przyjdzie na swiat mozna stworzyc fajne dekoracje dla malucha.

Ja jestem za ale ja bede tylko podziwiac. Jestem antytalent do takich rzeczy niestety :( moj znienawidzony przedmiot w podstawowce to technika i plastyka :D

Ja w pierwszej ciazy jak mlody bog sie czulam. Gdyny Gdybynie duzy brzusio i kopniaki ze srodka to nie wiedzialabym ze w ciazy jestem. A teraz czuje się bardzo niekomfortowo. Wszystko mnie boli caly czas jakies problemy i mam juz pol glowy siwych wlosow od tego. Odetchne jak corka/syn sie w terminie urodzi.

Ja jestem za ale ja bede tylko podziwiac. Jestem antytalent do takich rzeczy niestety :( moj znienawidzony przedmiot w podstawowce to technika i plastyka :D

Ja w pierwszej ciazy jak mlody bog sie czulam. Gdyny Gdybynie duzy brzusio i kopniaki ze srodka to nie wiedzialabym ze w ciazy jestem. A teraz czuje się bardzo niekomfortowo. Wszystko mnie boli caly czas jakies problemy i mam juz pol glowy siwych wlosow od tego. Odetchne jak corka/syn sie w terminie urodzi.

Ja tam jak Anetka, nie mam sily na nic a tu tyle roboty hehe [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

witajcie! pogoda za oknem ladna, r od razu humor lepszy :)

Joshi swietny pomysl!

Lux ja w nocy minimum raz musze isc do toalety, ale ja chodze dość pozno spac bo około 1 wiec wtedy jeszcze sikam ;)

Lenam coz za okropny sen - tule!

nie strasz bo się rozochociłam na drugie :p
No ja w pierwszej ciąży też sobie myślałam, że jeśli tak ma ciąża wyglądać, to ja mogę mieć 10 dzieci, teraz zmieniłam zdanie, 2 wystarczy :-p

Jestem za, choć ja antytalent. Ale chętnie popatrzę.

reklama

yyy generalnie jestem za, ale gdzieś to już widnieje, nie czasem na przydatne dla mamy czy coś?

Do góry