madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Dziewczyny sorki ze tak zasypuje pytaniami
ale czy macie tak ze jak zjecie np obiad to was kluje w brzuchu-zoladku tak jak byście niewiadomo jak dużo zjadly? Mam juz tak drugi raz. A wcale dużo nie zjadłam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie kluje, ale mdli mocniej hihiDziewczyny sorki ze tak zasypuje pytaniamiale czy macie tak ze jak zjecie np obiad to was kluje w brzuchu-zoladku tak jak byście niewiadomo jak dużo zjadly? Mam juz tak drugi raz. A wcale dużo nie zjadłam
MyDream moja to również pierwsza ciąża.MyDream witaj![]()
To również moja pierwsza ciaza wiec nie jestem sama![]()
Zamknięte forum można zrobić i tutaj, tylko trzeba prośbę wystosować.ja moge isc na fb, ale wole byc tu, bo pewnie czesc dziewczyn nie ma fb, ja tam tu chce bycMyDream moja to również pierwsza ciąża.
Z objawów to bardzo dużo śpię. Co się położę czy przesiade to po chwili mogę zamknąć oczy i zasnąć. Mega wrażliwe na dotyk sutki i brzuch mi wypchało tak że nie wiem. [emoji14] I mdłości. Jak w kalendarzu dwa dni spokoju a na trzeci rano lecę przytulić toaletę. I tak w kółko.
Dziewczyny to skoro wiele z nas ma problemy z postami tutaj to może przeniesiemy grudnióweczki na Facebooka?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom