madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Dziewczyny sorki ze tak zasypuje pytaniami
ale czy macie tak ze jak zjecie np obiad to was kluje w brzuchu-zoladku tak jak byście niewiadomo jak dużo zjadly? Mam juz tak drugi raz. A wcale dużo nie zjadłam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie kluje, ale mdli mocniej hihiDziewczyny sorki ze tak zasypuje pytaniamiale czy macie tak ze jak zjecie np obiad to was kluje w brzuchu-zoladku tak jak byście niewiadomo jak dużo zjadly? Mam juz tak drugi raz. A wcale dużo nie zjadłam
MyDream moja to również pierwsza ciąża.MyDream witaj![]()
To również moja pierwsza ciaza wiec nie jestem sama![]()
Zamknięte forum można zrobić i tutaj, tylko trzeba prośbę wystosować.ja moge isc na fb, ale wole byc tu, bo pewnie czesc dziewczyn nie ma fb, ja tam tu chce bycMyDream moja to również pierwsza ciąża.
Z objawów to bardzo dużo śpię. Co się położę czy przesiade to po chwili mogę zamknąć oczy i zasnąć. Mega wrażliwe na dotyk sutki i brzuch mi wypchało tak że nie wiem. [emoji14] I mdłości. Jak w kalendarzu dwa dni spokoju a na trzeci rano lecę przytulić toaletę. I tak w kółko.
Dziewczyny to skoro wiele z nas ma problemy z postami tutaj to może przeniesiemy grudnióweczki na Facebooka?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom