• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
lastpetunia trzymam kciuki za wizytę. Ja też dziś mega senna jestem

MyDream ja miałam przed zajściem w ciążę z synkiem często zum, ale odpukać od urodzenia synka się jakoś nie pojawiły znowu.

Lux podobno biegunka jak i zatwardzenie to jeden z uroków ciąży

Lux ja chodzę prywatnie. W ciąży z synkiem chodziłam i państwowo i prywatnie, ale to było tylko marnowanie czasu, bo państwowo dostawałam skierowania tylko na najtańsze badania, a skierowanie na usg dostałam 3 razy w całej ciąży, podczas kiedy prywatnie i tak miałam usg na każdej wizycie. No i na te państwowe usg musiałam iść specjalnie, bo moja gin nie miała nawet usg w swoim gabinecie, więc jeździłam do całkiem innej przychodni po drugiej stronie miasta. No ale z tego co tu dziewczyny piszą o państwowych gin, to różnie bywa i czasami mają usg w gabinecie i może nawet więcej badań zlecają; zależy jak się trafi.

Lux ja chodzę prywatnie. W ciąży z synkiem chodziłam i państwowo i prywatnie, ale to było tylko marnowanie czasu, bo państwowo dostawałam skierowania tylko na najtańsze badania, a skierowanie na usg dostałam 3 razy w całej ciąży, podczas kiedy prywatnie i tak miałam usg na każdej wizycie. No i na te państwowe usg musiałam iść specjalnie, bo moja gin nie miała nawet usg w swoim gabinecie, więc jeździłam do całkiem innej przychodni po drugiej stronie miasta. No ale z tego co tu dziewczyny piszą o państwowych gin, to różnie bywa i czasami mają usg w gabinecie i może nawet więcej badań zlecają; zależy jak się trafi.
przy pierwszej ciazy tez chodzilam prywatnie, zawsze usg bylo robione i lekarz sie interesowal jak nalezy

reklama
Ja za usg tez place 120 zl i mam w tym rozmowe, badanie, usg. Wizyta trwa 40 minut, i sa godziny tak ustawione ze nie muszę czekac w kolejce [emoji1] naprawde warto

Na wsi mieszkalam po urodzeniu i teraz znow mieszkam, i nie wrocilabym do miasta, nawet malego. Do sklepu nie mam tak daleko, przystanek mam pare metrow dalej i jezdza busy dosc czesto [emoji1] jak chce jechac dalej to jade z mezem. Czasem jedziemy z dzieciakami, czasem dzieciaki zostaja z babcia, wiadomo, jak jade do lekarza to po co mam je ciągac ze soba, a na zakupy to razem przewaznie chyba ze sa w przedszkolu [emoji1] Ja jesten zadowolona z mieszkania na wsi, rano otwieram okno i czuje zapach trawy i czystego powietrza a nie spalin jak u moich rodzicow, mam cisze i spokoj, dziewczyny maja hustawki, plac zabaw i inne czary [emoji2] Ale to jest naprawde kwestia gustu. Moi rodzice np ze wsi uciekli, to nie dla nich i ja ich nie krytykuje bo przeciez kazdy robi co woli [emoji6]

Na nfz chodzilam z druga corka do idioty i jakos trudno mi sie wspomina ten okres, wole do tego nie wracac [emoji19]

Niedobrze mi teraz znowu bardziej [emoji52] mialam jechac busem meza w pracy odwiedzic ale jednak nie dojade [emoji17]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry