lenam77
Fanka BB :)
Przyznam szczerze, że od początku ciąży wypiłam może 1 kieliszek i 1 piwo - w sumieJa się spotkałam z opinią ginekologa, który bardzo zachęcał do picia wina w ciąży. Twierdzi, że kieliszek dziennie OBOWIĄZKOWO!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przyznam szczerze, że od początku ciąży wypiłam może 1 kieliszek i 1 piwo - w sumieJa się spotkałam z opinią ginekologa, który bardzo zachęcał do picia wina w ciąży. Twierdzi, że kieliszek dziennie OBOWIĄZKOWO!![]()
Ja sobie kupiłam raz tę Warkę 0%, o której już kiedyś tutaj pisałyśmy, ale tak mi nie smakowała, że mój mąż musiał dopijać... cały czteropak!Przyznam szczerze, że od początku ciąży wypiłam może 1 kieliszek i 1 piwo - w sumieKieliszek dziennie to chyba mała przesada. Chociaż... Lekarzy wypada słuchać
![]()
Madziu, życzę Ci abyś się dowiedziała co spowodowało tak wczesny poród. I oby Maluszek zdrowo rósłSzybko przybiera na wadze? Ile ma cm? Masz naprawdę duże szczęście, że trafiłaś pod opiekę specjalistów, którzy ustabilizowali stan Synka. I że ważył już ponad pół kilo... Domyślam się jak to brzmi, ale wciąż mam w głowie sytuację znajomej, która urodziła przez jakąś bakterię w 22-23 tc. Jej maluszki nie miały nawet 500g i ich stan od początku był opisywany jako bardzo ciężki. Nigdy nie zrozumiem dlaczego niektóre kobiety muszą przechodzić przez taką tragedię, ale czuję, że w Twoim przypadku najgorsze już za Wami i teraz z każdym dniem będzie już tylko lepiej :*
W takim razie będzie może drugim LewandowskimOni nie chca go warzyć ani mierzyć bo mówią ze to nie jest takie ważne. Zajmuja sie sprawami najważniejszymi jak zwalczanie jego infekcji itd..
A w sumie dlugi to on jest po tatusiudługie nóżki ma.

Kochana, dobrze, że taka czujna z Ciebie mama. Lekarze bagatelizują tematy i tylko uważność rodziców może zdziałać cuda. Mam nadzieję, że nadrobicie z synkiem. Jestem tego pewna. Dobrze, że mąż Cię wspiera. Odpocznij, postaraj się wyspać. Dbaj o siebie.Nadrobilam Was kochane.
Madziu od Ciebie zacznę. Bardzo mocno trzymam za Was kciuki. Będę sie modlila za Twoje małe serduszko. Bardzo bardzo mi przykro ze musicie przez to przechodzic i ze malutki tak szybko przyszedł na świat.
Kindzia Izulka Lenam i Sarnta mam nadzijee zw wasze i moj maluszek posiedza jak najdluzej w swoich domkach. Ja tak i Wy modlę sie o kazdy tydz. Dziękuję za kazdy mijajacy dzień. U mnie na szczescie nie ma rozwarcia ale mała caly czas tam mocno napiera plus zyje w ciaglym stresie bo martwię sie o synka. Dsiewczyny musimy wytrzymac jak najdluzej. Ja dziś cel minimum mam osiągnięty. Zaczelismy 27 tydzien 3 trymestr. Oby tak dalej.
Rozmawialm z tesciowa ostatnio dość sporo czy by nam pomogla. Moja mama byla juz dwa razy pomoc i nie ma wiecej urlopu juz w tym roku i nie moze. Gdybym nie daj Boze znowu wyladowala w szpitalu to moje chlopaki beda potrzebowoli pomocy. Obiecała ze w parw dni sie spakuje i przyjedzie. Mam taka nadziej. W nastepnym tyg biore sie za wyprawke. Rzeczy do szpitala mam. Teraz dla malej. Segregacja poprac wymyc komode i kupic pare rzeczy nowych. Reszte zamowi mąż.
Wyszliśmy ze szpitala z synkiem dzis. Mamy diagnoze pełno skierowań na terapie i w cholere zaleceń. Synek ma spore opoznienie w rozwoju i nie poradzi sobie sam. Tak jak myslalam a to olala jego pediatra i twierdzila ze wszystko jest dobrze i ze ma na wszystko czas. Taaaakkk... Mam nadzieje ze damy rade wspomoc jego rozwoj i wszystko z czasem wyprostujemy. Nie będę sie tu rospisywac bo jeszcze wszystkiego nie przepracowalam i strasznie zdolowana jestem.
Bylam dzis oddac wypis ze szpitala ginowi. Zbadal mnie jeszcze raz i na kontrole mam w poniedzilek. Dzis tylko badanie na fotelu a w poniedzilaek kontrol.
Jestem bez sił dziewczyny. Pierwszy raz od piątku spie w swoim łóżku a jeszcze jutro kontrola małego u dentysty. Bede sie juz na bieżąco udzielac. Trzymajcie sie wszystkie
![]()
W takim razie będzie może drugim LewandowskimCodziennie musicie do niego dojeżdżać? Jeśli będziecie czegokolwiek potrzebowali, to pisz śmiało. Jestem pewna, że nie tylko ja, ale wszystkie forumowiczki chętnie pomożemy
![]()