zuzanna8704
Fanka BB :)
Z infekcja tez mozesz pojsc na ip jeżeli nie masz mozliwosci przyspieszyc wizyty. Ja w ppprzedniej ciazy poszlam na ip tak jak dzisiaj byla sobota, powiedzialam ze dzisiaj mocno nasilily sie objawy i przy tym bol brzucha. Lekarz mi wtedy wypisal leki. Teraz dostalam od mojego lekarza clotrimazol tyle ze w tabletkach, ale masz racje lepiej niczego nie stosowac na wlasna reke. Nie czekalabym do 20 , bo tak samo infekcja jest grozna dla dziecka.Kobitki, podejrzewam u siebie grzybicę albo jakieś inne paskudztwo. Nigdy nie miałam, więc pewna też nie jestem, ale... co robić? Wizyta dopiero 20 września, a nie chcę niczego brać na własną rękę i bez sprawdzenia.
Lola trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok &&&
A tak jak przeczuwalam ze bedzie sie cos dziac. Maly w nocy dostal goraczki i tak sie bujamy caly dzien. Co mu spadnie po lekach 3-4 godziny i jedzie w gore do 39-39,5 i tak w kolko. Do tego paskudnie oddycha i jak spal w polidnie nic nie zrobilam bo caly czas wydawalo mi sie.ze sie dusi. M wroci z pracy to pojedziemy na ip , bo mi sie ten oddech nie podoba.