Luxuorius
Moderatorka
u mnie po wczorajszej ulewie jakos za cieplo, choc juz gdzies tam czuc jesienJa też. Uwielbiam.
U mnie dziś słoneczko [emoji295] [emoji295]
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie po wczorajszej ulewie jakos za cieplo, choc juz gdzies tam czuc jesienJa też. Uwielbiam.
U mnie dziś słoneczko [emoji295] [emoji295]
![]()
Ooo ja tez bym chciala! Mecza mnie to upaly a w uk pogoda nie odpuszcza i non stop w okolicach 30st + zero wiatru. Chociaz jesien w angielskim wydaniu to zazwyczaj deszcz, duzo deszczu i mgla, wiec zagryzam zeby i wole slonce.Ooo ja też już bym chciała jesieni. Takiej złotej, prawdziwej, z kolorowymi listkami i słoneczkiem![]()
Jezu ja tak miałam na ślubnej sesji. Też masakrę mi zrobił. Współczuję, walcz o swoje!!!Robiłam jakiś czas temu sesje ciążowa i dostałam teraz miniaturki zdjeć do wyboru. Dziewczyny masakra jestem załamana. Fotograf w ogole nie wysłuchał moich oczekiwań i zrobił wszystko po swojemu, a teraz mi ciagle powtarza, ze ja tego wlasnie chciałam i ze jego żona jest prawniczka i oni wiedza lepiej (masakra gratuluje zawodu, ale czy kazdy prawnik od razu musi o tym krzyczeć na poł świata? Bedziemy sie teraz licytować na to kto jakie studia skończył...?).
Jak przekazałam im moje uwagi co do obróbki, bo porobili jakieś poświaty dziwne to sie na mnie obrazili i stwierdzili, ze moje komentarze sa absurdalne... Mam wrażenie, ze bardziej narobili sobie zdjeć pod portfolio niż pod to czego ja oczekiwałam... Strasznie to przykre...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lisia a pokażesz? Ocenimy. Możesz zamazać buzię jeśli nie chcesz na publicznym
![]()
Jezu ja tak miałam na ślubnej sesji. Też masakrę mi zrobił. Współczuję, walcz o swoje!!!