Luxuorius
Moderatorka
biedna pralka hhe, sie zajedzieZe cztery ale reszta jutro
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
biedna pralka hhe, sie zajedzieZe cztery ale reszta jutro
![]()
ja bede zagladac i kukac, caly czas trzymam kciuki za malegoNie wiem nic jeszcze o Maciusiu
![]()
Kobitki wikipedia to nie najlepszy dooradca jak i cały internet. W wikipedi zwykły szary Jan Kowalski może napisać prace na jakiś wyszukany temat a tam nie będzie ani słowa prawdy. Dlatego nie warto jej ufać tam jest sporo bzdur.
Co do filmu porody czy programu ja osobiście niechce go oglądać po co się stresowac a później myśleć czy u mnie też tak będzie. Tyle kobiet urodziło i my urodzimy na pewno.
Madziu trzymam kciuki za Króla Maciusia.
Dziewczyny gartulacje że Wasze dzieci poradziły sobie z dzisiejszym dniem. Oby tak dalej)
A pozatym mam pytanko do tych co miały robioną krzywą cukrową bo mój M się zastanawia i ja. Pierwszy raz pobiorą np, krew z ręki z żyły bo mam morfologie w gratisie i odczyny przeciw ciał. a jak dalej?? te drugie i trzecie ukłucie? To z paluszka czy znowu z żyły bo się stresuje że mają mnie kłuć 3 razy :<
No u mnie to samo. Kurcze coz to za emocje.Oj ja takich filmików nie mogę oglądać. Ryczę jak bóbr. A jak widzę jak facet płacze na porodzie, to ryczę podwójnie! Nie na moje nerwy to.![]()
Chyba wszystkie czekamy na Jakies wiadomosci.Nie wiem nic jeszcze o Maciusiu
![]()
coraz blizejNo u mnie to samo. Kurcze coz to za emocje.
To wszystko przed nami
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jak pisze Krasnal, 3 razy z żyły. Dodatkowo powiedzieli mi jeszcze, że pierwsze badanie glukometrem nie jest konieczne jeśli ma się aktualne wynik glukozy (do miesiąca).Kobitki wikipedia to nie najlepszy dooradca jak i cały internet. W wikipedi zwykły szary Jan Kowalski może napisać prace na jakiś wyszukany temat a tam nie będzie ani słowa prawdy. Dlatego nie warto jej ufać tam jest sporo bzdur.
Co do filmu porody czy programu ja osobiście niechce go oglądać po co się stresowac a później myśleć czy u mnie też tak będzie. Tyle kobiet urodziło i my urodzimy na pewno.
Madziu trzymam kciuki za Króla Maciusia.
Dziewczyny gartulacje że Wasze dzieci poradziły sobie z dzisiejszym dniem. Oby tak dalej)
A pozatym mam pytanko do tych co miały robioną krzywą cukrową bo mój M się zastanawia i ja. Pierwszy raz pobiorą np, krew z ręki z żyły bo mam morfologie w gratisie i odczyny przeciw ciał. a jak dalej?? te drugie i trzecie ukłucie? To z paluszka czy znowu z żyły bo się stresuje że mają mnie kłuć 3 razy :<