Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O MATKOO MACIUŚ ŻYJE[emoji4] [emoji4] [emoji4]
Lekarze mówią że teraz będzie już tylko lepiej [emoji5] [emoji4] [emoji5] [emoji5] popłakałam się z radości! !!
![]()
Nasz maly dzielny zolnierzyk !!!Dziękujemy Wam bardzo ze się modlicie za Maciusia. My juz po tym ciężkim dniu w domu.. Maciuś odpoczywa po operacji. Wycieli mu troche jelit które juz byly martwe i teraz trzeba czekac. Ale lekarze jak i pielęgniarki sa dobrej myśli i nas pocieszają ze teraz będzie tylko lepiej. Bo przed operacja widzieli wszystko w czarnych kolorach i nawet go ochrzcilismy gdyby cos miało sie stać. Ale bedzie dobrze. Wierzymy w to.
kamien z serca!!! tak sie ciesze, super super super!!!!!O MATKOO MACIUŚ ŻYJE[emoji4] [emoji4] [emoji4]
Lekarze mówią że teraz będzie już tylko lepiej [emoji5] [emoji4] [emoji5] [emoji5] popłakałam się z radości! !!
![]()
Powiem Wam ze trzy godziny wczoraj czekaliśmy na niego. Ogromny stres i niewiadoma co sie tam tak długo dzieje.. Wzięli go przed 17 a przed 20 dopiero go przywieźli.. Jak sie dowiedzieliśmy to sama operacja aż tyle nie trwała tylko dlugo go przygotowywali. jak bedziemial kilka miesięcy to znowu go czeka operacja podlaczenia tych jelitek do odbytu bo teraz ma sztuczny czyli rurkę pociagnieta na zewnątrz bo tak bylo trzeba. Maciuś da rade kochane. Bardzo dużo osób w niego wierzy rodzina znajomi, wy kochane ciocie
Teraz sobie mysle ze może niepotrzebnie wam pisałam ze tak wcześnie urodziłam.. Ja w ogóle nie miałam predyspozycji do przedwczesnego porodu.. Nikt sie nie spodziewal.. Tym bardziej ze mam dopiero 21 lat, jestem młoda, zdrowa, maz tak samo tylko ze on 28. Cala ciążę mialam bezproblemowa.. A tu nagle sie zaczelo i musimy z tym zyc. Czy nie uważacie że za duzo na nasze mlode barki spadlo? Ale wierzymy ze tak miało być i musimy sie cieszyc kazdym dniem z Maciusiem .
Moje opowiesci spotegowaly to u was strach. Przepraszam Was. Wy wytrwacie do grudnia a jak nie to chociaż listopada. zobaczycie
bedzie dobrze, Macius to silny chlopczyk i dal rade, teraz bedzie tylko lepiej zobaczyszDziękujemy Wam bardzo ze się modlicie za Maciusia. My juz po tym ciężkim dniu w domu.. Maciuś odpoczywa po operacji. Wycieli mu troche jelit które juz byly martwe i teraz trzeba czekac. Ale lekarze jak i pielęgniarki sa dobrej myśli i nas pocieszają ze teraz będzie tylko lepiej. Bo przed operacja widzieli wszystko w czarnych kolorach i nawet go ochrzcilismy gdyby cos miało sie stać. Ale bedzie dobrze. Wierzymy w to.
a ja 25Dziewczyny, ależ ten czas leci jutro zaczynam 27 tydzień [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom