Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madzia, dobrze, że napisałaś. Myślałybyśmy co z Tobą, a tak wiemy, że jesteś mamą silnego chłopczyka. Tyle musicie przechodzić wszyscy. Najważniejsze, że wszystko na dobrej drodze. Ściski.Powiem Wam ze trzy godziny wczoraj czekaliśmy na niego. Ogromny stres i niewiadoma co sie tam tak długo dzieje.. Wzięli go przed 17 a przed 20 dopiero go przywieźli.. Jak sie dowiedzieliśmy to sama operacja aż tyle nie trwała tylko dlugo go przygotowywali. jak bedziemial kilka miesięcy to znowu go czeka operacja podlaczenia tych jelitek do odbytu bo teraz ma sztuczny czyli rurkę pociagnieta na zewnątrz bo tak bylo trzeba. Maciuś da rade kochane. Bardzo dużo osób w niego wierzy rodzina znajomi, wy kochane ciocie
Teraz sobie mysle ze może niepotrzebnie wam pisałam ze tak wcześnie urodziłam.. Ja w ogóle nie miałam predyspozycji do przedwczesnego porodu.. Nikt sie nie spodziewal.. Tym bardziej ze mam dopiero 21 lat, jestem młoda, zdrowa, maz tak samo tylko ze on 28. Cala ciążę mialam bezproblemowa.. A tu nagle sie zaczelo i musimy z tym zyc. Czy nie uważacie że za duzo na nasze mlode barki spadlo? Ale wierzymy ze tak miało być i musimy sie cieszyc kazdym dniem z Maciusiem .
Moje opowiesci spotegowaly to u was strach. Przepraszam Was. Wy wytrwacie do grudnia a jak nie to chociaż listopada. zobaczycie
Lux, u mnie termin na 1grudnia, ale prawdopodobnie będzie cc, więc jak los będzie sprzyjał to 25 listopada przywitamy Janaa ja 25szok jak blisko nam juz do porodu a tym, ktore maja na sam poczatek grudnia jeszcze bardziej zadroszcze!!!!
A czemu nie cc w terminie? Są badania mówiąca że wyciąganie dziecka przed terminem porodu niekorzystnie wpływa na jego oddychanie. Lepiej poczekać do tego 40tc no chyba że cukrzyca spowoduje przedwczesne starzenie łożyska to rozumiem.Lux, u mnie termin na 1grudnia, ale prawdopodobnie będzie cc, więc jak los będzie sprzyjał to 25 listopada przywitamy Jana![]()
Śluz?Dziewczyny mam pytanko. .. czy też macie takie coś jak ja... wczoraj i dzisiaj po porannej ze tak to nazwę "dwójce" idę do pokoju i czuje ze mi cieknie coś po nogach. Taka woda. Nie siuski. I tylko kilka kropelek i tyle. I to samo miałam wczoraj rano i dzisiaj... to normalne? ????
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Madzia niewiem czy pamietasz jak kiedys Wam pisalam ze moj start w dorosle zycie byl bardzo ciezki.Powiem Wam ze trzy godziny wczoraj czekaliśmy na niego. Ogromny stres i niewiadoma co sie tam tak długo dzieje.. Wzięli go przed 17 a przed 20 dopiero go przywieźli.. Jak sie dowiedzieliśmy to sama operacja aż tyle nie trwała tylko dlugo go przygotowywali. jak bedziemial kilka miesięcy to znowu go czeka operacja podlaczenia tych jelitek do odbytu bo teraz ma sztuczny czyli rurkę pociagnieta na zewnątrz bo tak bylo trzeba. Maciuś da rade kochane. Bardzo dużo osób w niego wierzy rodzina znajomi, wy kochane ciocie
Teraz sobie mysle ze może niepotrzebnie wam pisałam ze tak wcześnie urodziłam.. Ja w ogóle nie miałam predyspozycji do przedwczesnego porodu.. Nikt sie nie spodziewal.. Tym bardziej ze mam dopiero 21 lat, jestem młoda, zdrowa, maz tak samo tylko ze on 28. Cala ciążę mialam bezproblemowa.. A tu nagle sie zaczelo i musimy z tym zyc. Czy nie uważacie że za duzo na nasze mlode barki spadlo? Ale wierzymy ze tak miało być i musimy sie cieszyc kazdym dniem z Maciusiem .
Moje opowiesci spotegowaly to u was strach. Przepraszam Was. Wy wytrwacie do grudnia a jak nie to chociaż listopada. zobaczycie
Nie, woda... taka leciutko biała ale prawie przezroczystaŚluz?
![]()