reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja na wędliny nie mogę patrzeć, z mies to pierś z kurczaka wszelkiego rodzaju np schabowy czy jakas roladka, np na udka z kurczaka nie umiem spojrzeć :) a prawie caly czas bym jadła pomidory i ogórki i serek topiony. Smakuje mi tez kawa ale ograniczam :)

Szczerze mówiąc nie pamiętam ile przytyłam w poprzedniej ciąży, na pewno ponad 20, może i ze 30. Na szczęście stopniowo wszystko zrzuciłam, głównie dzięki karmieniu piersią ale też mam zdrowszą dietę - np. wyeliminowałam z domu biały cukier. W sumie ciekawi mnie ile teraz przytyję. Poprzednio np. w hurtowych ilościach pożerałam precelki maślane z cukrem z Biedronki, to na pewno swoje dołożyło do wagi;)

Ja wszystko toleruje z jedzenia
W pierwszej ciazy przybylam 20 kg a wazylam 51 wiec z waga 70 szlam do porodu.Przyszlam do domu to wazylam 60 kg.W wakacje 2015 wazylam 54kg teraz na zime mnie przybralo troche bo 58
A teraz w tydzien przybralam juz 1 kg ( wzdecia i zaparcia )

Agucha, w Twojej sytuacji to chyba najlepiej będzie pójść na L4. Ciąża powinna Ci dać pewne przywileje w pracy a nie dodatkowo obciążać.

aneta, współczuję przeżyć. Najważniejsze, że jest już po i wszystko w porządku. Teraz musisz odpoczywać i myśleć o maleństwie.

A mnie odpycha od slodkiego typu czekolady, obiad na slodko moge zjesc ale nr1 jest wszystko co ostre i miesne. Pomidora pieprze tak, ze jest czarny a do leczo dorzucilam tyle cayenne, ze sie zasmarkalam jak jadlam i chyba z litr wody wypilam ;-) generalnie cala lodowka owocow a ja kraze wokol kielbasy[emoji14]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie odpycha od slodkiego typu czekolady, obiad na slodko moge zjesc ale nr1 jest wszystko co ostre i miesne. Pomidora pieprze tak, ze jest czarny a do leczo dorzucilam tyle cayenne, ze sie zasmarkalam jak jadlam i chyba z litr wody wypilam ;-) generalnie cala lodowka owocow a ja kraze wokol kielbasy[emoji14]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
ja na ostro jade, wszystko musi byc pikantne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry