reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja mam dzis imieniny i mimo ze nic nie robilam zadnej imprezy ani nic to mnie mama z tata milo zaskoczyli i przyjechali [emoji4] chwile posiedzieli, posmialismy sie, ale teraz mnie brzuch boli.. juz jak byli zaczal mnie bolec. Ciut sie ten brzusio napina, mam nadzieje ze zaraz minie.
Boli mnie jak na okres :/ to normalne chyba, nie ?
Dzis wskoczylismy na 26 tydzien [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój syn (11.5) do tej pory nie opanował płynnego czytania. A w zerówce to przy każdej literze płacz, pozniej płacz bo były do wykonania ćwiczenia od logopedy. Wysiadalam, a ciagle tylko słyszałam ze z nim nie pracuje itd. Nauczyciele narzekali, rodzina sie usuwała na bok. Niektórym dzieciom jest naprawdę cieżko. A my rodzice często jesteśmy bezradni. .. Iza mój maź ma dzis urodziny, ale nie robię nic po tej nocy. Obiecałam mu tylko ze jak bede mogła to gdzieś wyskoczymy uczcić ta chwile.

Izula najlepszego [emoji257] [emoji257]
Bóle na okres jeśli przechodzą po odpoczynku są normalne. Nospa magnez leżenie

cb7wugpju04jz4q8.png

Mój syn (11.5) do tej pory nie opanował płynnego czytania. A w zerówce to przy każdej literze płacz, pozniej płacz bo były do wykonania ćwiczenia od logopedy. Wysiadalam, a ciagle tylko słyszałam ze z nim nie pracuje itd. Nauczyciele narzekali, rodzina sie usuwała na bok. Niektórym dzieciom jest naprawdę cieżko. A my rodzice często jesteśmy bezradni. .. Iza mój maź ma dzis urodziny, ale nie robię nic po tej nocy. Obiecałam mu tylko ze jak bede mogła to gdzieś wyskoczymy uczcić ta chwile.
Płynnego czytania w języku polskim czy francuskim?
Dwujęzyczni mają ciężej.
Mój 6letni siostrzeniec wciąż mało mówi i rozumie po polsku.

cb7wugpju04jz4q8.png

Udzielalam korepetycji takiemu chlopcu pare lat temu :) nie jestem logopeda ale duzo z nim cwiczylam i chetnie ze mna czytal bo bylam "obca". Z doswiadczenia wiem ze dzieci czesto maja wieksze postepy uczac sie z osobami spoza swojego srodowiska, poniewaz przy mamie czy siostrze mozna kombinowac itd bo "mama nie chce mi sie". I tyle :) pomysl moze o jakiejs osobie dodatkowej. Ja np za calosc czyli cwiczenia z dzieckiem, odrabianie lekcji, nauka i powtarzanie tematow, uzupelnianie zaleglosci, czytanie, spiewanie, itd z wszystkich przedmiotow bralam 20 zl za godzine. Wystarczalo pare godzin w tygodniu. Teraz chlopak juz jest duzy i uczy sie bardzo dobrze, nie widac po nim zadnych zaleglosci z przeszlosci, czyta, pisze, itd :) czasem rozmawiam z jego mamą :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry