reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Teczowa a jakie wyniki robiłaś na zespół antyfosfolipidowy? Przeciwciala przeciwkardiolipinie IgA, IgM?
W ogóle zastanawiam się czy żylaki są jakimś powodem do robienia badań. Niby nie mam jakichś zaawansowanych tych żylaków, raczej takie delikatnie widoczne, bo mam pracę stojącą.

Aneta trzymam kciuki za wizytę :)

Cześć dziewczyny, zrobiłam wczoraj popołudniu test i wyszła blada krecha. Dziś rano powtórzyłam i wyszła juz konkretna. Trudno mi w to uwierzyć, ale udało się w pierwszym cyklu. Dziś dopiero 24 dc a mam 28 dniowe. Szybciutko mi pokazał.

Hej Megi [emoji4] [emoji4]

Ja jestem w 27 dc. W 25 kreska slaba a wczoraj juz nie dalo nie zaprzeczyc ;) Wogole bardzo dziwnie sie czuje... Moze mi sie tylko wydaje ale czuje takie hmmm... rozemocjonowanie...? Jestem mega zmeczona. Sama nie wiem czy tylko sobie to wkrecam ;) Moj kupil mi kwas foliowy i witaminy i caly czas wyczytuje w internecie co i jak ;) Jest kochany. Jak zobaczyl wynik testu-jako pierwszy- to plakal ze szczescia... Jedna z lepszych chwil w zyciu ;)

Napisane na SM-G925F w Forum BabyBoom

Malika ja się czułam taka rozemocjonowana w pierwszej ciąży. Popłakałam się opowiadając mojemu D jaka jestem szczęśliwa (on nie rozumiał o co chodzi, bo jeszcze nie wiedział o ciąży). W drugiej ciąży tego nie czułam. A teraz jestem na etapie euforii, ale nie aż takiej jak przy pierwszej ciąży. Hormony szaleją i tyle. :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry