reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny biorąc magnez zwróćcie uwagę żeby miał status leku a nie suplementu diety. To ma znaczenie w takim sensie,że lek jest przebadany, kontrolowany i sklad oraz ilość sa pewne a jeśli o suplement chodzi to tak naprawdę może w nim być byle co albo prawie nic, kazty go moze wyprodukować choćby w garażu i sprzedawać w aptece jako np "magnez dla mezczyzn", "magnez na skurcze" i takie tam inne bzdurne wymysły

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi moj magnez polecil gin wiec raczej jest to lek. Zreszta mi pomaga tyle ze na chwile. Wezme 3 h lepiej i znowu to samo. Teraz wzielam trochę pochodzilam i lepiej.

reklama
Ja np listę wyprawkowa znalazłam na stonie swojego szpitala, ale dokladnie podpytam lekarki jeszcze jak co ma wyglądać. Bo to różnie nie raz wychodzi

Jak leze to mnie nie boli . Ale wstane kilka krokow H kanapki I herbatke zrobilam wody nalalam i jak wracalam z lazuenki juz mnie zgielo w polowie. O 23.30 M wraca takze pewnuej bede sie czula gdyby cos sie w nocy dzialo. Oby nie

Izulxx a Ty?

Hej Dziewczyny. Oczywiście nie nadrobie Was, ale staram się tu zaglądać.

Bardzo się cieszę, że operacja Maciusia się udała, myślałam o nim..

Ja też dołączam do tych, dla których wejście w 3 trymestr okazało się bolesne. Mam twardy brzuch, bez skurczy, ale trochę boli, do tego jak wstaje to czuję się jak bomba.. Boli mnie od łopatką, tak rwie od czasu do czasu, muszę się położyć, bo inaczej płacze z bólu po prostu. Do tego skurcze łydek, mimo brania magnezu...

Byłam wczoraj na weselu, udało mi sie ukryć brzuch i czułam, że ładnie wyglądam :) Ale czułam się średnio przez te bóle brzucha. Nie poszalałam, o 1 byliśmy w domu już.

Mi znów w gratisie żołądek dokucza ... A jestem ciągle na lekkostrawnej diecie
Jutro smigam na kontrolę zobaczymy co lekarz powie
Jak leżę cały czas czuje ból mała kopie więc pocieszam się ze z nią wszystko ok , z kolei jak wstaje to boli gorzej mam wrażenie, że muszę trzymać brzuch bo mi zaraz wszystko wypadnie .
Wzięłam dwie tabletki asmag forte i myślę czy jeszcze brać niby jest napisane 1-2tabl 3x dziennie ale dodatkowo jest adnotacja ze w czasie ciąży należy skonsultować z lekarzem ... I jest to lek nie suplement diety . No i nospy dzisiaj trzy wzięłam

No właśnie to jest to uczucie ze jak sie chodzi to dziecko jest nisko i wypadnie. Tak to właśnie odczuwam. Ide posluchac serduszka. Jakas spokojna dzis jest mala. Dobrze ze we wtorek ktg. Jak bedzie dalej tak ciagnac mnie to kaze mu sie zbadac jeszcze na fotelu

reklama
Do góry