Luxuorius
Moderatorka
nie nie urlop, wolne takie od rodziny hihi, jezdze na ile chce i wracam a od czwartku wolne!!!!Lux to co urlopik już? Od środy idziesz tak?
Chyba przegapilam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie nie urlop, wolne takie od rodziny hihi, jezdze na ile chce i wracam a od czwartku wolne!!!!Lux to co urlopik już? Od środy idziesz tak?
Chyba przegapilam...
Pff toż to norma [emoji23] [emoji23] [emoji23] ja długo siedzieć nie mogę bo mnie dupa boli [emoji23] [emoji23]A mnie boli kregoslup tak bardzo nisko prawie przy dupie.
A Dzis po dluzszym spacerze zaczela mnie bolec kosc ogonowa.
Niewiem o co kaman.
Czyzby dupsko mi sie poszezalo [emoji44] czy co ? [emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To ulgi nie mają wszyscy? Nosz kur [emoji36] [emoji35] [emoji36] [emoji35]Ja niewysoka z grona karakanów, startowałam z 57/58 kg - na ten moment 9/10 kg do przodu...
pocieszające, że w pierwszej ciąży było gorzej ale miałam niedoczynność tarczycy i euthyrox mi nigdy nie służył. D porodu się toczyłam. Martwić się nie martwię bo przy pierwwszym porodzie 12 kg mi zeszło. Nazbierałam chyba trochę wodypo roku wróciłam do wagi wyjściowej, rozstępów na brzuchu brak, kilka sztuk na "boczkach" z tyłu... także biorąc pod uwagę, że ani nastolatką nie byłam, przytyłam prawie połowę tego co ważyłam i dodam, że ani biust ani skóra na brzuchu do kolan nie wiszą
nie mogłam płakać, zobaczymy jak teraz.....
Wrzucam kuraka na parę i idę po dziecko do przedszkola, miłego popołudnia dziewczyny i te, które z problemami - leniuchować, leniuchować i jeszcze raz leniuchować a na pewno będzie dobrze!!!
Bonusowa - moje dziecię do samorządowego przedszkola chodzi w mieście i właśnie wczoraj książeczkę opłat odebrałam 231 zł - także luz.
Faktem jest, że w mieście począwszy od wody (w ościennych gminach płacą mniej) po nawet ubezpieczenie głupie auta płacimy więcej. mało tego jest na co wydawać i tu jest tez pies pogrzebanynie wspominając oczywiście o zakupie mieszkania/ domu - oczywista oczywistość, że tutaj niestety między miastami jest przepaść...
A i tak mi się przypomniało Lisia mama - jest dyskryminacja średnio zarabiających bo do czasu myślałam, że mi się chociaż zwrot podatku należy - ulga podatku na dziecko a tu niespodzianka - jeśli masz jedno dziecko limit dochodów 112 tys brutto minu składki ZUS podajże bez zdrowotnego... śmiech na sali, dość, że płacisz te nieszczęsne podatki (a nie kombinujesz na lewo jak połowa naszego społeczeństwa to nawet głupią ulgę podatkową Ci zabiorą) brrrr......
Mój kręgosłup też daje czadu. Zazdroszczę tym co na l4, ale tylko tym bezdzietnym [emoji38].
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
u mnie nadal ledwo 4 kg na plusie