Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ahhh wrzesień. . 400 zł na same opłaty przedszkolne plus wyprawka. Właśnie wróciłam ze spotkania
![]()
. Iza mi mówili dopuszczalne 15 skurczy na dobę, większa ilośc moze skrócić szyjke. Lepiej by było sprawdzić.Wybralam sie z mezem do sklepu po prezent dla bratanka meza (2 latka) i tak pozniej żałowałam ze szok.. przez dobra godzine mialam skurcze co 4 minuty! Juz chcialam do szpitala jechac ale caly czas sobie wmawialam ze zaraz przejdzie. I przeszlo w koncu jak nafaszerowalam się lekami w domu.. leze i boje sie ruszyc normalnie
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj KlarolinaWitam wszystkie mamusie, juz kiedyś do Was pisalam w sprawie ZUS-u może mnie pamiętaciechcialam wtedy do Was dolaczyc Ale pojawiły się problemy z budową domu, która jest na tapecie w moim życiu od kilku miesięcy i to niestety uniemozliwilo mi dołączenie do Was. Teraz teoretycznie z budową jest bez zmian Ale stwierdziłam że muszę tu dołączyć inaczej być nie moze
Szczerze to ja jestem matka leniwa i pasuje mi że nie muszę się pierdzielić z zupkami srupkami od 4 msc życia. W ogóle taki ze mnie leniwy typ że wolę wywalić cyca niż pierdzielić się z odgrzewaniem podgrzewaniem myciem wyparzaniem. Stąd moje długie karmienie dzieci. Lenistwo po prostu haha
![]()