Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobra decyzja! KupKupię sobie dzisiaj ten ciśnieniomierz i jeśli tylko coś mi skoczy w górę za bardzo, to najwyżej pojadę na ip. Zawsze będę się czuła pewniej, że mam to pod kontrolą, a jeśli nic złego się nie wydarzy, to doczekam te 2 tygodnie do wizyty i o wszystko lekarza wypytam![]()

Mój ma przecięte wzdłóż skrzydełka nosa i jeszcze w górę. Nieładnie to wygląda.
Kupię sobie dzisiaj ten ciśnieniomierz i jeśli tylko coś mi skoczy w górę za bardzo, to najwyżej pojadę na ip. Zawsze będę się czuła pewniej, że mam to pod kontrolą, a jeśli nic złego się nie wydarzy, to doczekam te 2 tygodnie do wizyty i o wszystko lekarza wypytam![]()
moj tak szaleje w brzuchu, ze mam wrazenie, ze dyskoteke se zrobilWitam się z pięknej Hiszpanii[emoji4] Pogoda w sam raz dla mnie. Dziś trochę na plaży posiedzielismy, ale głównie w cieniu. Woda cieplutka
Wczoraj jak padłam po podróży, to w nocy przytuliłam się do męża i mówił, że Młody skopał go po plecach [emoji23][emoji23][emoji23] albo było mu za ciasno albo chciał się z tatą pobawić jak mama spała[emoji6]
Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki z dolegliwościami[emoji9]
Miłego wieczoru[emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam się z pięknej Hiszpanii[emoji4] Pogoda w sam raz dla mnie. Dziś trochę na plaży posiedzielismy, ale głównie w cieniu. Woda cieplutka
Wczoraj jak padłam po podróży, to w nocy przytuliłam się do męża i mówił, że Młody skopał go po plecach [emoji23][emoji23][emoji23] albo było mu za ciasno albo chciał się z tatą pobawić jak mama spała[emoji6]
Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki z dolegliwościami[emoji9]
Miłego wieczoru[emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Wracają mi problemy z wysokim tętnem. Mam teraz 101 uderzen na minute. Nie chce brac tabletek w ciazy regulujacych puls bo nie sa za dobre dla ciazyniby mam brac w pogorszeniu w razie czego ale sie boje i nie wiem co gorsze. Serce mi na razie "nie lata". Cieszylam sie do tej pory bo od początku ciazy puls w granicach 80. A teraz jest coraz wyzszy co pare dni..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, wynik mam 2,3 tak wiec w normie.Zazdroszcze!!!
a tsh robiłaś ostatnio, może ci tarczyca w kość daje, ja zawsze jak mi tsh spada i wpadam w nadczynność to lawinowo tętno w górę nawet do 100-120 uderzeń, tylko tyle że ja poniżej 70-80 normalnie nie schodzę!
Chyba zapamietacie mnie jako "ta od ZUS-u" od dwóch msc nie dostałam żadnej wpłaty z ZUS Zadzwonilam dopytac, okazało się ze nie wpłynęło do nich przedłużenie zwolnienia od 18 lipca. Ja mam dosc
zadzwoniłam na pocztę, jedną wypłatę odebrałam, musiałam po nią jechać, a drugą zdążyli w międzyczasie odesłać do ZUS-u, ZUS natomiast twierdzi, że żadnego zwrotu jeszcze nie dostał..i weź tu bądź mądry.. ale będę dzwonić i wyjaśniać do skutku, należy się więc nie odpuszczę