reklama

Grudniowe mamy 2016

dziewczyny jak wygląda wizyta przy założeniu karty ciąży ? pytam bo wczoraj robiłam morfologie mocz itd i lekarz kazał mi się stawić w pon nie wiem czego się spodziewać znów będzie mnie badał czy raczej jakiś wywiad środowiskowy ? dodam, że tydzień wcześniej w pon miałam usg robione i wszystko było ok
nie wiem jak bedzie teraz u tej lekarki gdzie chce isc, ale przy pierwszej ciazy lekarz mi przy drugiej wizycie zalozyl karte

reklama
pytam z ciekawości bo nie wiem czy po tygodniu bedzie chciał robić znów usg czy jak ? już sama zgłupiałam ... ale powiedział, że za tydzień mam przyjść bo już będzie miał wyniki badań u siebie żeby założyć kartę ciąży czyli chyba po prostu będzie to zwykła formalność ...

Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził. :-pA jeśli ktoś ma takie podejście jak Twoja szwagierka, to znaczy, że nie jest bliską osobą.
wiesz kiedy bylam dla niej "bliska"? jak cos potrzebowala, odebrac z pracy, zawiezc do pracy, zajac sie jej corka, wtedy bylam Kochana, Skarbus, Paulinka a tak to potrafila nie przyjsc przez miesaic do nas i jak ja bym tam nie poszla to bym nie wiedziala czy ona zyje

pytam z ciekawości bo nie wiem czy po tygodniu bedzie chciał robić znów usg czy jak ? już sama zgłupiałam ... ale powiedział, że za tydzień mam przyjść bo już będzie miał wyniki badań u siebie żeby założyć kartę ciąży czyli chyba po prostu będzie to zwykła formalność ...
watpie by zrobil kolejne usg, bo w tak wczesniej ciazy czeste usg to nie jest dobry pomysl

reklama
a no widzisz własna siostra rodzona biologiczna ! 5 lat starsza ja mam 30 lat ona 35 ... i pretensje o to, że mi się lepiej ułożyło w życiu, że mam prace ona nie ma, że mamy mieszkanie oni nie mają, że teraz będziemy mieli dziecko i tak cały czas nam zazdrości ... to gorzej boli niż SZWAGIERKA uwierz mi ...

P.S. też mi się wydaje, że usg nie zrobi bo nie ma sensu przecież przez tydzień nic się nie zmieniło chyba, że go nie doceniam jako lekarza...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry