Luxuorius
Moderatorka
szczerze? nie potrafieLux co za aktywność na tym l4pamietaj, że możesz też czasem poleżeć i nicnierobić
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szczerze? nie potrafieLux co za aktywność na tym l4pamietaj, że możesz też czasem poleżeć i nicnierobić
![]()
u mnie na fb wysyp dzieci, zazdroszcze i czekam na grudzienJa wlasnie wrocilam od znajomej. Jej synek jest przeslodki, do schrupania. Te miniaturkowe raczki, stopki, uszka, nosek. Ten zapach bobaska. Ach już się nie mogę doczekać swojego Franulka
Ja dzisiaj miałam za to sen, który by mógł konkurować z Waszymi dziwnymi historiami sennymi... Śniło mi się, że moja mama karmiła Zośkę z butelki, a ja, żeby mi pokarm nie zanikł... dawałam cyca naszemu królikowi! I tak sobie razem siedziałyśmy - mama z Małą i butelką, a ja z królikiem, na złość całemu światu, że ktoś mógł mojej córce mleko w butli podaćDzień dobry mamy, pięknie za oknem. Śniło mi się, że Zus-owcy do mnie wpadli na kontrolęBędzie odwrotnie.
Miłego dnia.
SzaleństwoJa dzisiaj miałam za to sen, który by mógł konkurować z Waszymi dziwnymi historiami sennymi... Śniło mi się, że moja mama karmiła Zośkę z butelki, a ja, żeby mi pokarm nie zanikł... dawałam cyca naszemu królikowi! I tak sobie razem siedziałyśmy - mama z Małą i butelką, a ja z królikiem, na złość całemu światu, że ktoś mógł mojej córce mleko w butli podać [emoji14] To chyba wpływ naszych rozmów ostatnich![]()
Ja tez dzisiaj lubego wyciagne nad morze jak wstanie hihiNo i pogoda piękna do nas przyszłaZbieram się zaraz do Ustki w końcu na jakiś spacer i porządnego gofra. A co, ciężarnej się należy!
![]()