reklama

Grudniowe mamy 2016

Lux u nas podobnie juz przestalismy sie kochac regularnie jak wczesniej ja sie wscieklam wykasowalam wszystkie aplikacje z tel ! przestałam sie przejmowac i nie robiłam zupelnie nic tylko raz sie kochalismy i to jeszcze akurat w owu !!! Złoty strzał jak to mówą :cool2:

reklama
powaznie wpadke zaliczyliscie? to tak jak moja bratowa, bys jej mine widziala jak test zrobila, ja kwiczalam :laugh2:n a teraz Zuza ma dwa tygodnie, zaznacze, ze pierwsza corke ma planowana

ooo tak, miałam założonego implanta i zaszłam w ciążę mając go pod skórą...jednak jestem w tej grupie 0,02 %, która zachodzi w ciążę :tak: stąd mój mega szok...

lux ja czuję dziewczynkę luby i moja mama też za to teściowa na chłopaka się uparła bo luby już ma córkę za młodu zrobił nie wiem czy ona się boi, że poprzednia córka odejdzie w odstawkę jak nam się córka urodzi czy jak
jak będzie chłopak to też wychowam jak swoje :P a tak na poważnie wszystko mi jedno bo to nasze pierwsze dziecko ;)

reklama
lux ja czuję dziewczynkę luby i moja mama też za to teściowa na chłopaka się uparła bo luby już ma córkę za młodu zrobił nie wiem czy ona się boi, że poprzednia córka odejdzie w odstawkę jak nam się córka urodzi czy jak
jak będzie chłopak to też wychowam jak swoje :p a tak na poważnie wszystko mi jedno bo to nasze pierwsze dziecko ;)

najważniejsze by było zdrowe :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry