Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak w owu to pewie synus bedzieLux u nas podobnie juz przestalismy sie kochac regularnie jak wczesniej ja sie wscieklam wykasowalam wszystkie aplikacje z tel ! przestałam sie przejmowac i nie robiłam zupelnie nic tylko raz sie kochalismy i to jeszcze akurat w owu !!! Złoty strzał jak to mówą![]()

powaznie wpadke zaliczyliscie? to tak jak moja bratowa, bys jej mine widziala jak test zrobila, ja kwiczalamn a teraz Zuza ma dwa tygodnie, zaznacze, ze pierwsza corke ma planowana
stąd mój mega szok...kurcze jednak ktos z gory chcial bardzo dac Ci prezent na Mikolajaooo tak, miałam założonego implanta i zaszłam w ciążę mając go pod skórą...jednak jestem w tej grupie 0,02 %, która zachodzi w ciążę![]()

mi to bez roznicy wiesz! czuje corke a moj czuje synka i sie okazełoj aleś ty płodna zadora ! podziel się z innymi
lux ja chcę dziewczynkę ...
moj o malo kolegi w pracy nie rozjechal i zgubil kluczyki od sprzetu haah, w takim byl szokumój małżonek na zawał padnie jak się dowie![]()
lux ja czuję dziewczynkę luby i moja mama też za to teściowa na chłopaka się uparła bo luby już ma córkę za młodu zrobił nie wiem czy ona się boi, że poprzednia córka odejdzie w odstawkę jak nam się córka urodzi czy jak
jak będzie chłopak to też wychowam jak swojea tak na poważnie wszystko mi jedno bo to nasze pierwsze dziecko
![]()