Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, linomag tylko na odparzenia
![]()
Lisia mama zazdroszczę tej aktywności, tego samozaparcia, konsekwencji. Ja mam z tym problem, choć wszyscy twierdzą że nie wyglądam na 7 msc a moja Mama wręcz przeżywa czy z Franiem wszystko dobrze bo chyba mam za mały brzuch. Ale ja z kolei jak przeglądam się w lustrze dokładnie widze każdy swój kilogram na plusie co jest straszne. Moje lenistwo nie zna granic, no cóż po porodzie będę musiała się wziac za siebie ze zdwojoną sila bo mam zawsze bzika na punkcie swojego wyglądumoże później uda mi się wstawić zdjęcie domku Franulka
Ja okolice odbytu mylam wodą przegotowaną i podsuszałam mąka ziemniaczaną. Niczym nie smarowałam żeby skóra mogła oddychać. Jak pojawiało się czerwone to działałam. Odparzenia zwykle są od ciepła pieluch chusteczek no i kupek częstych. Po każdej kupie krem warto dać ale po siku nie ma potrzeby.Elifit a czego najlepiej używać na codzień przy przewijaniu? Cos do nawilżenia? Hipp ma jakis krem ciała, który podobno nadaje sie i do buźki i do pupy i wszędzie. Czy w ogole niczego nie używać jak nic sie nie dzieje? Słyszałam jeszcze o mączce ziemniaczanej i juz czuje sie głupia po przeczytaniu tych wszystkich teorii... Moja położna mowila o linomagu, ale tym nawilżającym bez cynku, ale tez mi sie wydaje, ze taka maść apteczna non stop to tez za duzo.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mi wlasnie bratowa bardzo poleca bepanthen, kupuje go w aptece internetowej, bo nawet z przesylka wychodzi taniej niz w drogeriilisiamama- ja używałam linomag zielony po każdej zmianie pampersa ja nie wiem o jaki dokładny ci krem chodzi z linomagu bo tego jest pełno.Polecam również bepanthen.Ostatnio była promocja w rossmanie on jest z tych droższych ale skuteczny i bezpieczny !