Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczynyteż do Was dołączam, ale jeszcze jestem przed wizytą u gin, bo po samym teście sama w to nie mogę uwierzyć
![]()
Kwas foliowy biorę od początku starańWitajcie nowe mamusie, super że nas coraz więcej :-)
Karelka ja bym łykała kwas foliowy bo to najważniejsze i poszla ok 6 tyg.
Choc ja jestem w 6 tyg a byłam już 3 razyale za pierwszym razem z innego powodu a akurat tego dnia wyszedł mi test pozytywnie, później na USG i był już pęcherzyk i ciałko żółte i mialam iść za tydzień ale delikatnie zaplamiłam i poszłam wczoraj.. byl to dokładnie 6t0d sliczny zarodek i serduszko tylko kosmówka mi sie odkleja i leżę plackiem w domu z luteina
Kwas foliowy biorę od początku starańchciałabym już wiedzieć, czy wszystko jest w porządku.. Panikuję, bo to moja pierwsza ciąża :/ myślisz, że skoro 3 testy wyszły pozytywne to powinnam iść jeszcze na betę? Czy po prostu do gina w przyszłym tygodniu? Trzymam kciuki, żeby wszystko u Ciebie było w porządku!