Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj przepis dla mnieTak mi ostatnio zrobiłyście smaka tartą, że i ja dziś zrobiłammężuś właśnie wcina po pracy
Zobacz załącznik 772659 Zobacz załącznik 772660

Oooo, jak szybko przybiera teraz! Wspaniałe wieści, brawo Maciuś!Mój syn też wrażliwiec. Fajne są takie wrażliwe chłopaki
Maciuś rośnie. 830 g. Kilogram tuż tuż
![]()
W UK nie jest lepiej
Ojj, bidulek , alee.. jak to mowia do wesela sie zagoi! ;-) jest dopiero poniedzialek, wiec jeszcze sporo czasu i napewno synek sie wykurujeZaczęło się. Tydzień w przedszkolu wystarczył. Syn katar gardło gorączka. A w sobotę wesele :/
![]()
a do zwierzat jaki jest?opiekuje sie, glaszcze, tuli?No On też właśnie za bardzo, po mamusiwiesz, dobra cecha ale z umiarem, a On za bardzo się wszystkim przejmuje, zwłaszcza jak na chłopaka, ale będziemy nad tym pracować, tak ogólnie to kochane dziecko
Powiedział Pani, że nie może się doczekać siostrzyczki i będzie ją wszystkiego uczył, aż mi się łezka w oku zakręciła
![]()
To sobie piątkę możemy przybić, ja *spam* i herbatę z miodem aplikuje. Nie dość że upał a ja jeszcze herbatkę pijeKurcze, nie wiem co mi dzisiaj jest. Ból głowy i żołądka, biegunka i 37 stopni. Czuję się fatalnie.