Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zalezy jak te napiecia wygladaja [emoji6] czy caly dół bfzucha twardnieje, czy twardnieje od góry do dołu, czy od dołu do góry, jak dlugo to trwa (ile sekund/minut), co jaki czas sie to dzieje, itd
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
830 g MaciusiaJak się ma Maciuś Madzi?
Pisała coś?
Dziękuję, Kochana :*Anio poleż wypij melise i się zrelaksuj może pomyśl nad joga ona niby rozluźnia i relaksuje, bo ja rozumiem twój strach o dzieko ja na początku ciąży też bardzo się bałam. W połowie czerwca byłam na badaniu wyszlo nie dobre i lekarz wyznaczył następną wizyte na połowe lipca z tekstem" Jak Pani donosi będzie dobrze, a w razie czego jakiś plamień czy bóli na ip leciec bo on i tak nic nie zrobi i na ip odeśle też". Nie dawał mi szans że donoszę wtedy. A teraz puki co moja niunia kreci się jak mały kotek za kłębkiem nici/Dlatego głowa do góry jak lekarz nie widzi problemów to nie czytaj na internecie bo tam bzdury piszą mój przypadek był opisany jako 100% poronień A jak widać nie dałam pozbawić córci
Myślę, że nie masz się co martwić. Mnie też brzuch twardnieje. Moja gin mówi, że niby nie powinno ich być więcej niż 10 na dzień, ale ja miała więcej a szyjka długa i zamknięta.Dziewczyny mam głupie pytania, ale lepiej zadać niż się truć. Od kilku dni twardnieje mi na dole brzuch, takie uczucie jakby się mały wypychał całym ciałem, wcinam magnez na potęgę i puszcza. Nie wiem czy to od magnezu czy to placebo takie. Powiedzcie czy takie twardnienie to skurcze, czy skurcze inaczej się odczuwa? Głupia ja - nie wiem![]()
Super, że już lepiejHeej
Dziękuję dziewczyny że o mnie pytacie.
Po nocy przeszło jupiii
W każdym razie matka polka musi zwolnić i na wszelki wypadek wyprawkę skompletować.
@ana ana nystatyna lepsza chyba
@ anio0 umów się fo lekarza. To wybrzuszenie to nie mięsień i rozejście kresy białej?
Więcej nie pamiętam. Bardzo dużo produkujecie
U nas pogoda chyba znosna
Miłego
![]()

A to tak jak ja, ale ja nie mam caly czas.. i jak sa to sa czesciej. I niestety na moja szyjke wplywajaJus od 1.5 miesiaca. Najgorzej w nocy. Ale na szczescie szyjka sie trzyma bez zmian.
Bez bólu to raczej normalne skurcze, ktore pdzygotowuja macice. Ale sa wyjatki, ktos moze miec takie skurcze bezbolesne i robi sie rozwarcie.. zwlaszcza ze czujesz od góry do dolu. Ale jak przechodza to jest okSpina od pępka w dół. Brzuch robi się po prostu twardy. Nie boli. Jest takie wrażenie jakby się mały tam wypychał mocno. Trwa to kilka minut i trafia się +/- kilka, kilkanaście razy na dobę. Nie wiem czy lecieć z tym do lekarza (wizytę mam za 2 tyg) czy to normalne?