Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Żadnego.... dużo leżałam, siadalam gdzie popadnie a chodziłam wolno jak ślimak. Po ok 3 tygodniach u mnie zlagodnialo... ale dzisiaj więcej pochodziłam i znowu zaczęło trochę boleć.Jeju dziewczyny macie jakieś sposoby na bolącą kość łonową?![]()
Super wiadomości. Trzymam kciuki za jutrzejsze karmienie.Hejtak jak pisalyscie Maciuś dzis konczy 4 tygodnie
równiutki miesiąc przypada w niedziele
. A wiec tak jest stabilnie, wylewy w główce zaczynają się wchłaniać, troszkę ma drgawki ale lekarz mowi ze to wynika z jego wcześniactwa i powinno za jakiś czas minąć. Dzis jest 2 tygodnie po operacji. Dzis byli chirurdzy i stwierdzili ze jutro będzie karmiony moim mleczkiem. Boje się co to będzie ale zobaczymy
mysle ze teraz będzie tylko lepiej
Cudownie!Hejtak jak pisalyscie Maciuś dzis konczy 4 tygodnie
równiutki miesiąc przypada w niedziele
. A wiec tak jest stabilnie, wylewy w główce zaczynają się wchłaniać, troszkę ma drgawki ale lekarz mowi ze to wynika z jego wcześniactwa i powinno za jakiś czas minąć. Dzis jest 2 tygodnie po operacji. Dzis byli chirurdzy i stwierdzili ze jutro będzie karmiony moim mleczkiem. Boje się co to będzie ale zobaczymy
mysle ze teraz będzie tylko lepiej