reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Hej szczupłe mamuśki :)

Ja się zmierzylam i mam 117 cm, 2 tyg temu było 126 cm. Więc mam -9 cm...
Chyba trochę tluszczyku zeszło? Wagowo stoję w miejscu.

Masakra dzisiaj przez ten Księżyc.... Zasnelam o 6 rano :(
A jedziemy na komisy samochodowe bo auto się sypie i trzeba zamienić na jakiegoś grata z gazem bo paliwo nas zżera....

I słuchajcie tego, wczoraj kumpela sms-a mi napisała, że ma 10 malutkich UŻYWANYCH smoczków po swoim noworodku i nie ma co z nimi zrobić, więc chcę mi je pocztą wysłać w ramach prezentu na urodzenie dziecka....
Używane smoczki.... Myślałam że jebne i nie wstanę!
Omg [emoji44]

Hej Mamuski!
U nas dzisiaj zaczal sie 30tc , szok :)
Ja wlasnie dopijam kawe i lece na yoge. Poza tym totalny brak planow na dzis, wiec pewnie skonczy sie tym ze wyladuje w pracy [emoji14]

Milego dnia! :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

reklama
Dzień dobry wszystkim ! :)

Widzę, że dzisiaj większość z nas ma luźny dzień :)
Ja dziś zapewne wyląduje u mamy, jakis czas temu zdala prawo jazdy, wspólnymi siłami kupiliśmy samochód, a dziś ja zabieram na osiedlowe uliczki, żeby trochę potrenowala :)

A tymczasem chwalę się śniadankiem ;) słaba ze mnie kuchara, więc jak już coś wyjdzie to sukces ;)
IMG_20160917_085015.jpg

Załączniki

• IMG_20160917_085015.jpg
    IMG_20160917_085015.jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 397
zmierzyłam z ciekawości też mam 100cm na wysokości pępka
w pon wizyta u lekarza dowiem sie jak z ta glukoza mi poszlo ale jestem dobrej mysli :D
mała ostatnio się uspokoiła kopie mniej mocno i rzadziej ale ja tez sie uspokoiłam kilka dni z rzedu pojezdziłam nad morze póki pogoda jest i jakoś tak sobie to wszystko w głowie poukładałam

od dwóch dni mój 12 letni york podupada na zdrowiu ... mam nadzieje, że wydobrzeje :( synek mój malutki .... już kilka razy tak było, że myślałam, że to już koniec ale jakoś za każdym razem się z tego wygrzebał więc liczę na to, że i tym razem da rade ... już mu powiedziałam, że musi wydobrzeć bo będzie musiał dzidziusia pilnować spojrzał na mnie i mnie polizał biedny :( nie wyobrażam sobie jakby go zabrakło wiem psychiczna jestem to tylko pies ale dla mnie jak dziecko

Ja dziś zapewne wyląduje u mamy, jakis czas temu zdala prawo jazdy, wspólnymi siłami kupiliśmy samochód, a dziś ja zabieram na osiedlowe uliczki, żeby trochę potrenowala :)

A tymczasem chwalę się śniadankiem ;) słaba ze mnie kuchara, więc jak już coś wyjdzie to sukces ;)Zobacz załącznik 773427

Ależ mi apetytu narobilas!!! [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

w pon wizyta u lekarza dowiem sie jak z ta glukoza mi poszlo ale jestem dobrej mysli :D
mała ostatnio się uspokoiła kopie mniej mocno i rzadziej ale ja tez sie uspokoiłam kilka dni z rzedu pojezdziłam nad morze póki pogoda jest i jakoś tak sobie to wszystko w głowie poukładałam

od dwóch dni mój 12 letni york podupada na zdrowiu ... mam nadzieje, że wydobrzeje :( synek mój malutki .... już kilka razy tak było, że myślałam, że to już koniec ale jakoś za każdym razem się z tego wygrzebał więc liczę na to, że i tym razem da rade ... już mu powiedziałam, że musi wydobrzeć bo będzie musiał dzidziusia pilnować spojrzał na mnie i mnie polizał biedny :( nie wyobrażam sobie jakby go zabrakło wiem psychiczna jestem to tylko pies ale dla mnie jak dziecko
oj ja tak mialam z moim jamnikiem, bardzo przezywalam gdy chorowal a gdy odszedl to rozpacz na calego :(

A tymczasem chwalę się śniadankiem ;) słaba ze mnie kuchara, więc jak już coś wyjdzie to sukces ;)Zobacz załącznik 773427
pysznosci :)

oj ja tak mialam z moim jamnikiem, bardzo przezywalam gdy chorowal a gdy odszedl to rozpacz na calego :(
. Mi po nocach sie śni, ze moja psina do mnie wraca, ze tylko gdzieś sie zgubiła. Minęło 12 lat jak ja straciłam a teraz szok bo tu na ulicach pełno psów co wyglądają jak ona, różnią sie troche bo to Jack Rasel Terier a one sie troche różnią i tylko sie przyglądam czy który nie jest identyczny. Nawet moja babcia dostała podobna i jak mi wskoczyła pierwszy raz na kolana to takie dziwne uczucie. Dalej mi sie za nią płakać chce.

Trzymam kciuki za psiaka ! Też sobie nie wyobrażam jakby miało zabraknąć mojego :(

reklama
. Mi po nocach sie śni, ze moja psina do mnie wraca, ze tylko gdzieś sie zgubiła. Minęło 12 lat jak ja straciłam a teraz szok bo tu na ulicach pełno psów co wyglądają jak ona, różnią sie troche bo to Jack Rasel Terier a one sie troche różnią i tylko sie przyglądam czy który nie jest identyczny. Nawet moja babcia dostała podobna i jak mi wskoczyła pierwszy raz na kolana to takie dziwne uczucie. Dalej mi sie za nią płakać chce.
moj juz dlugo nie zyje z 5 lat bedzie, ale bardzo mi go brakuje i ogladam jego fotki :(

Do góry