Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
12 h leżenia płasko i zastanawiania się czy dziecko które płacze to twoje. Nie dziękuję
Tym razem idę rodzić tam gdzie od razu po ewentualnym cc dostane dziecko do siebie i mąż będzie tulił.
![]()
Ja w okolicy niestety nie mam takiego szpitala gdzie moglabym miec dziecko po cc przy sobie. Jedynie prywatna klinika ale porod za 2500 zl to ja dziękujęJa po cc miałam dziecko po wyjęciu od razu na sobie aż do momentu zszycia. Później razem z tatą było mierzone badane i ubierane. Jak przywieźli mnie na po operacyjna oni czekali już na mnie i od tej chwili miałam mała cały czas że sobą. Aż do 3 doby kiedy wyszliśmy do domupierwsza noc miałam polozna zapłacona żeby mi pomogła przy małej, bo ja jeszcze nie wstawalam, spionizowala mnie o 5 nad ranem i już sobie radziłam z córką a od 8 do 20 mąż był z nami więc ja mogłam się zdrzemnac. Z uwagi na te warunki i jak słyszę że gdzie indziej jest taka separacja to idę do tego samego szpitala
![]()
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas maz nie może byc ani przy cc ani nie moze przyjsc zajac sie dzieckiem. Nawet jak rodze sn to maz widzi dziecko tyle co 2 godizny po porodzie, a potem dopiero jak wyjde ze szpitala bo jest zakaz odwiedzin, ja moge wyjsc na korytarz ale bez dziecka.Kurczę dziwne, bo u mnie w szpitalu jest opisane, ze po CC dziecko dają ojcu, zeby je kangurowal zamiast mamy. Moze co szpital to inna procedura po prostu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jakaś masakra za przeproszeniem! A gdzie prawa pacjenta? Prawa rodzic Po ludzku itd??? Chore...U nas maz nie może byc ani przy cc ani nie moze przyjsc zajac sie dzieckiem. Nawet jak rodze sn to maz widzi dziecko tyle co 2 godizny po porodzie, a potem dopiero jak wyjde ze szpitala bo jest zakaz odwiedzin, ja moge wyjsc na korytarz ale bez dziecka.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Trudno, to tylko kilka dni i bede w domu. PrzebolejeJakaś masakra za przeproszeniem! A gdzie prawa pacjenta? Prawa rodzic Po ludzku itd??? Chore...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w okolicy niestety nie mam takiego szpitala gdzie moglabym miec dziecko po cc przy sobie. Jedynie prywatna klinika ale porod za 2500 zl to ja dziękuję![]()
[emoji44] powaznie?U nas maz nie może byc ani przy cc ani nie moze przyjsc zajac sie dzieckiem. Nawet jak rodze sn to maz widzi dziecko tyle co 2 godizny po porodzie, a potem dopiero jak wyjde ze szpitala bo jest zakaz odwiedzin, ja moge wyjsc na korytarz ale bez dziecka.