Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny czy kompletujecie juz wyprawke do szpitala? Moze juz cos zamawialyscie tj. Koszule itp? Nie mam pojecia jakie kupic![]()
Ja tak zalatwilam nasz materac Wszystkiego próbowałam, w końcu był biały i czysty, niestety po paru mc zżółk, nie wiem czy od cytryny, sody czy od czego Są na nim żółte zacieki, wygląda jak posikany Kupiłam ochraniacz na niego i plamy zakrylam Będę za rok zamawiać pranie kanapy to tez wypiore materac Teraz bez profesjonalnej chemii się nie obejdzieEj, pralam teraz materac nasz, bo mam wrazenie ze troche smierdzi. Przepralam go lekko woda z plynem do naczyn i sodą oczyszczoną, a potem przelecialam mopem parowym. Na razie jedna strona, bo nie przeloze go sama, zreszta musi wyschnac. Czym go moge jeszcze potraktowac ? Ocet, sok z cytryny ? Posypie go jeszcze sodą jak wyschnie i odkurze ale watpie czy to pomoże..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku co za jędza ta kobieta:/ niemożliwe zeby tak sie odzywac. Ja bym nie zniosła takiego traktowania. Nie dziwię sie ze jestes zła o cos takiego. Trzymaj sieJa wczoraj do męża że ma uteperowac swoją mamę a on po rozmowie z nią przyszedł i mówi że moja wina bo za dużo pytań zadaje a ona tego nie lubi. No szok. Jedno pytanie zadałem: kto zadzwonił domofonem a ona do mnie: " nie interesuje się" i dodała: " wscipska " I to moja wina. MOJA! Takie mam wsparcie w mężu.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Materac z łóżka sypialnianego?Ja tak zalatwilam nasz materac Wszystkiego próbowałam, w końcu był biały i czysty, niestety po paru mc zżółk, nie wiem czy od cytryny, sody czy od czego Są na nim żółte zacieki, wygląda jak posikany Kupiłam ochraniacz na niego i plamy zakrylam Będę za rok zamawiać pranie kanapy to tez wypiore materac Teraz bez profesjonalnej chemii się nie obejdzie
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Kochana, współczuje, postaraj się nie przejmować. Ech....Ja wczoraj do męża że ma uteperowac swoją mamę a on po rozmowie z nią przyszedł i mówi że moja wina bo za dużo pytań zadaje a ona tego nie lubi. No szok. Jedno pytanie zadałem: kto zadzwonił domofonem a ona do mnie: " nie interesuje się" i dodała: " wscipska " I to moja wina. MOJA! Takie mam wsparcie w mężu.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Który to Vanish ? Bo tego jest tyle rodzajów.. jakbyś mogła to podeślij linka żebym mogła zobaczyć jak wyglądaIzulka ja kanape i materace i wozek piore vanishem w sprayu. Calkiem ladnie schodzi.
Wczoraj nie mialam czasu sie juz udzielac bo latalam po pralniach. Niestety do pralki nie przyszli i cholera wie kiedy sie pofatyguja. Musimy nowy termin uzgodnic bo podobno mieli jakies techniczne problemy... Taaaaa... Skonczylo sie na tym ze nie mialam juz czysteh bielizny i albo pralnia albo zakupy a na to drugie sie na razie nie zanosi
Jade sobie wlasnie do gina. Zobaczymy z czym madrym dzis wyskoczy. Mam dosc wizyt tam. Nawet nie wien jakie badania dziś bede miec. Ktg na pewno a reszta to zobaczymy.
Od 2 dni mala tak skacze mi w brzuchu ze nie wiem co się dzieje. Noramlnie nawet kolanka i stopki moge pod ręką wyczuc. Zaczyna troche bolec jak robi takie wygibasy
Ja na glukozie mialam ostatnio 86 ale to jakis wyjatek bo poprzednie razy mialam 106 i 108wczoraj bylam na wizycie u diabetologa i na razie dawki zostają takie same chyba ze jeszcze dwa razy skoczy mi cukier to podnosimy o 2 j. Odezwe sie po badaniu.
Antiope zdrowka dla synka
Miłego dnia
![]()