Czarownica3006
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny. Od wczorajszego wieczoru czuje kopy Hanki na ręce przylozonej do brzucha 
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uhh... Sciskam. Mam dokladnie to samoMnie tez wlasnie przy skurczach zaczyna lapac ból w kregoslupie od paru dni. Wiem z doswiadczenia ze juz coraz blizej porodu.. jeszcze wytrzymam [emoji4] robie ile moge, nie przemeczam sie. Jednak najgorsze sa napady dusznosci.. normalnie momentami oddychac nie moge, brakuje mi powietrza, czuje ucisk w klatce piersiowej i musze usiasc j posiedziec wtedy lub polezec. Czuje ze ma to scisly zwiazek z coraz wyzszym pulsem.. cisnienie na szczescie w normie, choc zdarza sie ze skacze mi z mojego 90/50 na 130/70, taka roznica u mnie jest odczuwalna, uwierzcie..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja chyba tez i moj pecherz moczowy jest scisniety jak tunczyk w puszcze [emoji37]Matko w końcu Mikołaj obrócił się i siedzi pionowo uffff, cały czas byl w poprzek i ból straszny![]()
Oby już został odwrócony!
Raczej nie, bo ta druga wartosc jest niska. Zreszta mnie to fak lapie co jakos czas tylko i na chwile. Jak posiedze lub poleze spokojnie to przechodzi.Kochana taki skok to jak nadciśnienie![]()
Czasami mam wrażenie że piszesz nie z tego świata. Aż trudno uwierzyć w takie chamstwo
![]()
Ale zapytam na wizycie 3 pazdziernika o te skoki cisnieniaKochana taki skok to jak nadciśnienie![]()
Czasami mam wrażenie że piszesz nie z tego świata. Aż trudno uwierzyć w takie chamstwo
![]()
Moja chyba tez i moj pecherz moczowy jest scisniety jak tunczyk w puszcze [emoji37]
Uroki ciazy [emoji23] mnie tez sie chce potwornie sikac, a w kibelku pare kropli wylatuje [emoji23][emoji23]Moja chyba tez i moj pecherz moczowy jest scisniety jak tunczyk w puszcze [emoji37]
Wystarczy że jedna jest podwyższona. U ciebie jeszcze nie jest ponad 140 ale jak.masz zwykle bardzo niskie to duży skok.Raczej nie, bo ta druga wartosc jest niska. Zreszta mnie to fak lapie co jakos czas tylko i na chwile. Jak posiedze lub poleze spokojnie to przechodzi.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie zastanawiam jak moja lezy, sama juz nie wiem. No ale najprawdopodobnie jeszcze buszuje i obraca sie we wszystkie strony lub dupka na dole siedzi, a raczkami mnie smyra po zebrach. Uhh niech sie juz przekreca, bo nie wyobrazam sobie cc [emoji1]Ja jeszcze niedawno czułam kopniaki w dole brzucha, teraz z kolei czuje wszystko w gorze brzucha i to takie, ze co chwile celnie trafia w zebra. Lobuz jeden chyba sie obrócił [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom