majka23x
Fanka BB :)
Najgorzej, ze od razu po, jesli bedzie sie karmilo piersia tez nie wszystko bedzie mozna zjescJedyna korzyść z tego, że pewnie przytyje max 12 kg. Jak będzie po zjem największego ptysia ever![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najgorzej, ze od razu po, jesli bedzie sie karmilo piersia tez nie wszystko bedzie mozna zjescJedyna korzyść z tego, że pewnie przytyje max 12 kg. Jak będzie po zjem największego ptysia ever![]()
A ja ostatnio czytalam, ze wszystko mozna jescNajgorzej, ze od razu po, jesli bedzie sie karmilo piersia tez nie wszystko bedzie mozna zjesc![]()
A ja ostatnio czytalam, ze wszystko mozna jescu hafiji na blogu
Mam zamiar odciągnąć mleko, później zamrozićNajgorzej, ze od razu po, jesli bedzie sie karmilo piersia tez nie wszystko bedzie mozna zjesc![]()
Kurcze to u mnie na szkole rodzenia babeczka od laktacji powiedziala, że nie ma czegoś takiego jak dieta matki karmiącejmleko powstaje z osocza i zanim cokolwiek się przetrawi potrafi minąć kilka dni, kolki powstają z powodu niedojrzałości układu pokarmowego, a np na poprawę laktacji poleciła piwo karmelkowe
No i tak jak Creativo napisała zdarza mi się czytać bloga Hafiji, która też nie uznaje takiej diety.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
To o truskawkach dużo właśnie słyszałam, że to jeden z większych mitow, ale nie wykłocam się, bo tj napisałaś ilu ludzi, tyle teorii. Najlepiej jak nasze doświadczone mamy napiszą jak one stosowały się do zaleceńChociaz jestem pewna, ze niektóre produkty jak truskawki mogą działać uczulająco na dzieci, wiec cos w tym musi byc. W tych zaleceniach jest raczej czym uzupełniać jakie witaminy i co moze wlasnie działać na dziecko uczulająco [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom