lenam77
Fanka BB :)
Kochana, kolejnych 75 wspólnych lat. SzczęściaForum mi nie działało wcześniej.
Dziś mój syn ma urodziny piąte. A my trzecią rocznicę ślubu kościelnego. Miał być fajny dzień a mnie dopadł kryzys ostatniej dwójki
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, kolejnych 75 wspólnych lat. SzczęściaForum mi nie działało wcześniej.
Dziś mój syn ma urodziny piąte. A my trzecią rocznicę ślubu kościelnego. Miał być fajny dzień a mnie dopadł kryzys ostatniej dwójki
![]()
Forum mi nie działało wcześniej.
![]()
Sto lat dla synka!!! I wszystkiego najlepszego dla Was. Wielu, wielu przeżytych szczęśliwie razem lat.Forum mi nie działało wcześniej.
![]()
Ja w sumie nie byłam na D zła o tą zdradę, bo to przecież tylko sen. Bardziej o to, że opowiadałam mu o tym jak się wtedy czułam, a on się śmiał z tego tak samo jak w tym śnie.I też byłam zła na mojego jak się obudziłam haha potem pół dnia mu wypominałam[emoji23] [emoji23]
![]()
Super! Mój też się wahał przed pierwszym porodem, ale też na szczęście się zdecydował.Uwaga uwaga, mój mąż dzisiaj zdecydował się na Porod rodzinny. Do tej pory się wahal Ale dzisiaj powiedzial że jednak chce być wtedy ze mną. Hmmm może coś dotarło po moim wczorajszym wywodzie![]()

super, oby chlopina podolalUwaga uwaga, mój mąż dzisiaj zdecydował się na Porod rodzinny. Do tej pory się wahal Ale dzisiaj powiedzial że jednak chce być wtedy ze mną. Hmmm może coś dotarło po moim wczorajszym wywodzie![]()