reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux ja nie mam wysokiego ciśnienia, tylko mi się unormowało. Jak wcześniej miałam 100/60, to teraz mam takie prawidłowe przedciążowe czyli 120/80

Agucha to co pijemy jakieś Piccolo z tej okazji? :happy:

Mi lekarz potwierdził a i tak nie dowierzam:) Może w niedzielę jak rodzice się dowiedzą, mama się rozpłacze itp jak poprzednio;) to bardziej to do mnie dotrze.
Mojeboje ja też nie dowierzam. Milo tego ze chciałam, wiedzialam co robię i planowalam. Nie do wiary!

Lux ja nie mam wysokiego ciśnienia, tylko mi się unormowało. Jak wcześniej miałam 100/60, to teraz mam takie prawidłowe przedciążowe czyli 120/80

Agucha to co pijemy jakieś Piccolo z tej okazji? :happy:

No koniecznie trzeba to oblać :) ja mogę oblać wodą z ogórków kiszonych! Zawsze lubiłam kwaśne... A teraz to dopiero :)

Dziewczyny jaka macie pogodę? Ładny weekend się szykuje?

Mojeboje ja też nie dowierzam. Milo tego ze chciałam, wiedzialam co robię i planowalam. Nie do wiary!

No koniecznie trzeba to oblać :) ja mogę oblać wodą z ogórków kiszonych! Zawsze lubiłam kwaśne... A teraz to dopiero :)

Dziewczyny jaka macie pogodę? Ładny weekend się szykuje?
u mnie niby wiosennie, ale jakos tak wiatr zawiewa

Lux moje normalne ciśnienie to 120/80. W ciąży mi spadło do mniej więcej 100/60, a teraz znowu się podniosło do takiego sprzed ciąży i dlatego mnie to niepokoi tak samo jak zanik mdłości i bólu piersi

Lux moje normalne ciśnienie to 120/80. W ciąży mi spadło do mniej więcej 100/60, a teraz znowu się podniosło do takiego sprzed ciąży i dlatego mnie to niepokoi tak samo jak zanik mdłości i bólu piersi
kurcze dziwne, ze tak nagle zanikly mdlosci....moze juz sie organizm uspokoil i temu ich nie ma, tylko czemu piersi nie bola? hmmm :oo: kurcze, bo zaraz sama se zaczne wkrecac zle mysli

Hej! Można do Was dołączć? Tylko nie wiem jak Was nadrobię bo jest 201 stron :O :D ale postaram się. W poniedziałek 25.04 mam wizyte u gina żeby potweirdzic ciaze. z moich obliczen wychodzi termin porodu na 17 grudnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry