Luxuorius
Moderatorka
nic sie nie boj, skup sie na ciazy i mysl o porodzie, bo to juz tak blisko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nic sie nie boj, skup sie na ciazy i mysl o porodzie, bo to juz tak blisko
ta matka by chciala chyba, bys Ty czula sie winna, glupia kretynka z niej i tyleSzczerze ja mam ja gdzies nie znam jej nie mam z nia kontaktu ale taka sieczke z mozgu dzieciakowi robi, ze az mi jej zal bo dziecko ma doslownie rozdwojenie jazni jak jest u nas dluzej to swiata poza mna nie widzi a jak tylko dluzej nas nie odwiedza to zaraz jakies glupie teksty i akcje robi ... Brak mi czasami slow na to wszystko a momentami sie zastanawiam czy to ze mna jest cos nie tak jeszcze rozumiem jak to ja bym rozwalila ich zwiazek ale oni rozstali sie 11 lat temu !!!
![]()
najbardziej nie lubię jak dzieciaki sypia haselkami rodziców.
chyba mozna karmić do 6 miesiąca ciąży, ale zawsze są wyjątki i nic sie nie dzieje.Przerwa będzie. Trzy szpitalne dni [emoji14]
![]()

no to ciekawa kto da temu dziecku, ktore sie urodzi, nie czaje laskiA jeszcze wam sprzedam newsa, ze eks co jakis czas latala do mojej tesciowej sie wyzalic jak to im ciezko i jakiego zlego meza ma ... No rece mi opadly jak to uslyszalam na szczescie tesciowa oczy otworzyla jak sobie teraz machneli trzecie dziecko i sama stwierdzila, ze glupia byla ze az tak im pomagala.
Powiedzialam, ze w sumie tamta sie dobrze ustawila tez bym tak chciala miec dziecko i zeby wszyscy mi na to dziecko kase dawali i wszystko kupowali a ja bede sie nim tylko zajmowac (a nawet zajmowanie sie dziecmi jej nie wychodzi)
![]()
Szczerze ja mam ja gdzies nie znam jej nie mam z nia kontaktu ale taka sieczke z mozgu dzieciakowi robi, ze az mi jej zal bo dziecko ma doslownie rozdwojenie jazni jak jest u nas dluzej to swiata poza mna nie widzi a jak tylko dluzej nas nie odwiedza to zaraz jakies glupie teksty i akcje robi ... Brak mi czasami slow na to wszystko a momentami sie zastanawiam czy to ze mna jest cos nie tak jeszcze rozumiem jak to ja bym rozwalila ich zwiazek ale oni rozstali sie 11 lat temu !!!
![]()
mmmm pychaMoja wczorajsza ogórkowa nabrała smaku i jest pycha. Za mało zrobiłam.
zapraszamPlacki tez bym zjadła.