LisiaMama
Fanka BB :)
Ja juz po treningu, zakupach, obiad zrobiony i zjedzony [emoji4] teraz odpoczynek [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czemu tylko do 6msc? W sensie że potem skurcze wywoła? Raczej nie w zdrowo rozwijającej się ciąży.najbardziej nie lubię jak dzieciaki sypia haselkami rodziców.
chyba mozna karmić do 6 miesiąca ciąży, ale zawsze są wyjątki i nic sie nie dzieje.
Mój mąż mnie zapytał w drugi dzień związku czy wyjdę za niego heh ale.na pierścionek czekałam jeszcze dwa lata potemJa teżze szczęśliwym zakończeniem są najlepsze
My po 3 miesiącach znajomości się zaręczyliśmy![]()
moj sie przemieszcza niemilosiernie, dlugi czas glowka byla po mojej prawej stronie, potem kilka dni po lewej (czulam po czkawce i tym gdzie nozkami uderzal) a teraz nie moge srajka zlokalizowac, bo czuje go WSZEDZIEWszsytko czuje. Smyranie kopniaki a czasami tak sie przeciaga ze mam wrazenie ze mi brzucho peknie. A od dwoch dni nie czuje na cisku na spojenie tylko pod zebrami i sie zastanawiam czy mala.mi numeru nie wykrecila i zrobila fikolka i glowa jest na gorze. Okaze sie za tydz na usg. Mam nadzieje ze nie bo jak na dole ma nozki to ja sie nie pisze na sn
![]()
moja bratowa planuje chrzciny niuni na gwiazdke a ja wtedy rodze...dodam, ze mam byc chrzestnaWłaśnie sobie uświadomiłam , ze za 3 miesiące będzie juz po Wigilii, a ja na ten czas planuje chrzciny. Muszę sie zebrać i zacząć to planowac.
Weź nospę, zjedź coś i obserwuj ruchy. Jak ci bóle nie miną to ip. Lepiej pojechać i się uspokoić....Słuchajcie brzuch mnie kluje jakby ktoś szpile wbijal, mały się nie rusza. Nie chcę panikować to chyba nie jest objaw odklejenie łożyska? Nie mogę chodzić....
Nawet leżenie małego nie rusza, może przyznał....
Nie posprzatalam łazienek, trudno nie będę się katować.
Ała chyba nospe wezmę![]()
a moze pojedziesz na ip co? niech lekarze Cie obejrza!!!!Słuchajcie brzuch mnie kluje jakby ktoś szpile wbijal, mały się nie rusza. Nie chcę panikować to chyba nie jest objaw odklejenie łożyska? Nie mogę chodzić....
Nawet leżenie małego nie rusza, może przyznał....
Nie posprzatalam łazienek, trudno nie będę się katować.
Ała chyba nospe wezmę![]()