LisiaMama
Fanka BB :)
bierzcie i jedzcie z tego wszystkieZobacz załącznik 775610
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ależ mi smaka narobilas!!! I hate u! [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bierzcie i jedzcie z tego wszystkieZobacz załącznik 775610
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Mój też 14 lutego się oświadczył. Taki był oryginalny[emoji23] Zresztą u niego to i tak chyba szczyt romantyzmu to był[emoji23]O, to szybki jest, ale nie On jeden, mój też niedługo po naszym poznaniu się mówił, że On wie, że jestem tą jedyną i próbował wybadać czy ja myślę tak samo14 lutego mi się oświadczył i tak latka lecą
Męża mi do pracy na jedną noc zabralinie dość, że tylko na tydzień przyjechał to jeszcze w międzyczasie muszą po niego dzwonić, ech.. Synek u kolegi a ja odpoczywam samotnie, z niunią w brzuszku i z kotką, tyle mi pozostało
Anetka i Lola poleżcie trochę, jak nic się nie zmieni i dalej będziecie miały obawy czy wszystko ok, to jedźcie na ip dla własnego spokoju
Mój też 14 lutego się oświadczył. Taki był oryginalny[emoji23] Zresztą u niego to i tak chyba szczyt romantyzmu to był[emoji23]O, to szybki jest, ale nie On jeden, mój też niedługo po naszym poznaniu się mówił, że On wie, że jestem tą jedyną i próbował wybadać czy ja myślę tak samo14 lutego mi się oświadczył i tak latka lecą
Męża mi do pracy na jedną noc zabralinie dość, że tylko na tydzień przyjechał to jeszcze w międzyczasie muszą po niego dzwonić, ech.. Synek u kolegi a ja odpoczywam samotnie, z niunią w brzuszku i z kotką, tyle mi pozostało
Anetka i Lola poleżcie trochę, jak nic się nie zmieni i dalej będziecie miały obawy czy wszystko ok, to jedźcie na ip dla własnego spokoju
no ja jej mowie to samo,nie wiem jak ona to ogarnieNiech już zmieniają. Im prędzej im uświadomisz ryzyko tym lepiej.
![]()
Ja miałam zabieg łyżeczkowania 28 listopada i chciałabym urodzić właśnie w tym dniu. To by sprawiło, że ten dzień zyskał by dla mnie zupełnie nowe znaczenie.Lux współczuję, wiem co czujesz. U mnie wypada termin porodu na 6 grudnia a zabieg miałam 20 listopada więc jeszcze czeka i mnie przezyc ten dzien. Poprzedni termin wypadał na 5 lipca to też był okropny dla mnie dzien
Boze jak pech to pech, obserwuj i dzialaj w razie wuLola poczekaj chwilke poloz sie i jak nie bedzie ruchow to ja bym n ip jechała.
Sama tez leze. Kurde odebralam malego z przedszkola i jak mieliśmy wysiadac to autobus zahamowal mocno i polecialam bokiem brzucha na wozek. Ciut mnie boli w tym miejscu ale lozysko mam po drugiej stronie. Wydaje mi sie ze dzidzia jest bardziej po drugiej stronie wiec leze i obserwuje. Cholera ja to mam pecha no. Mala sie rusza skurczy ani klocia nie mam tylko mam takie wrazliwe to miejsce godzie sie odbilam
![]()
Mój też 14 lutego się oświadczył. Taki był oryginalny[emoji23] Zresztą u niego to i tak chyba szczyt romantyzmu to był[emoji23]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
jakiś pechowy dzień grudniówek czy co