elifit
Moderatorka
Lux faceci mają orgazmy lepsze od kobiet? Nieee

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też ta z dużą dozą szczęścia w życiu. A mogło się skończyć zupełnie inaczejMoja mama liberalna jest, więc nie miałam rygorystycznie w domu, ale sama z siebie też starałam się nie naruszyć jej zaufania. O paru rzeczach też nie wie do tej pory[emoji6] za malolata sporo imprezowałam, ale ja z tych rozsądnych bardziej, a właściwie z tych z dużą dawka szczęścia w życiu. A jak odchowam dzieci, bo na jednym raczej nie poprzestane, to wracamy z mężem do głupot i imprezowania[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Nikt nam nie zabroni, chyba że dzieci nie będą się przyznawać do nas[emoji38]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Facet ma zawsze orgazm i to przywilej, ale kobiety to jak już mają to fajerwerki, bomby i kosmos wchodziLux faceci mają orgazmy lepsze od kobiet? Nieee
![]()
Trzeba się nauczyć orgazmu bez facetaFacet ma zawsze orgazm i to przywilej, ale kobiety to jak już mają to fajerwerki, bomby i kosmos wchodzi![]()
potwierdzam. tez kiedys myslam ze orgazm kobiety zalezy od faceta ale juz dawno temu przestalam... to czy mam orgazm zalezy ode mnie samej, od tego czy umiem sie wyluzowac od problemow, a jednoczesnie skupic na tym co czuje tu i teraz... mniam lubie! nauczylam sie tego dopiero w zwiazku z mezem bo wczesniej nie czulam sie z zadnym facetem tak swobodnieTrzeba się nauczyć orgazmu bez facetaefekt 100% satysfy
![]()
O kurde! No to w szczecinie naprawdę jest inaczej. A co do usg to mam co wizytę ale tylko sprawdzamy tętno i szyjkę a na genetyczne chodzę prywatnie do kliniki badań genetycznych i sama dr mi to poleciła. Ja sobie wylapalam fajnych lekarzy w całej tej ekipie jaka tu jest i jestem zadowolonai moi znajomi z pracy też tu chodzą. Jak widać co miasto to inaczej...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę, my będziemy mieli dziadków daleko więc trochę ciężko będzie z kinem czy imprezą, ale w inne miejsca damy radę. Będzie przylepa jak ja, bo mama zbierała mnie wszędzie że sobą.
O, to u nas właśnie tak jest. Odkąd urodził się mój syn mieszkaliśmy sami i wszędzie go ze sobą zabieraliśmy i to prawda, jest taką typową przylepką, bez mamy ani na krokz drugim dzieckiem będzie zapewne podobnie, nie mamy nikogo z rodziny pod ręką więc trzeba sobie jakoś radzić
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ze spaniem mam problem a z pięciolatkiem który nie bardzo rozumie czemu rodzice idą gdzieś bez niego
Ale u ciebie Nadia pewnie zżyta z dziadkami i przyzwyczajona do zostawania to problemu nie masz. Poniekąd zazdroszczę a poniekąd lubię moją prywatność
![]()
Noemi ja jestem zadowolona. Co prawda mam abonament VIP co się wiąże z tym,że mam swojego opiekuna, specjalistę muszą mi załatwić w ciągu chyba 3 dni, mam szybsze terminy wizyt (np mojemu prawie mężowi powiedzieli,że urolog za 1.5tyg a mi dali termin na za 3 dni), stomatolog bezpłatnie... dopytaj wiec jaki abonament będzie miał mąż. Ale nawet w poprzedniej firmie, gdzie Vipem nie byłamtez byłam zadowolona. Samo to,że bez kolejek, szybka rejestracja, dostęp do swoich lekarzy, wyników i wizyt on-line jest mega przewaga nad opieka zdrowotna nfz czy inna prywatna, gdzie za każdą wizytę się płaci
wiec ja polecam
DziękiLink do: Cudze dzieci to ta ksiazka. plakalam przy niej. psycholog mi ja polecil. na prawde wspaniala! polecam wszystkim macochom. poszukam potem moze w sieci jest pdf?
edit: zajrzyj na maila! jak ktos jeszcze chetny to podajcie adres email na priv
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja też bym chciała mieć tak jak mój. Je ile ma ochotę, a przy wzroście 185 cm waży 71-72 kgmoj chudy, choc przytyl jakies 10 kg przez ostatnie 2 lata, chcialabym jesc tyle co on i nie miec problemow z waga
To zarówno moja mama jak i teściowa uważają, że powinniśmy mieć od czasu do czasu wieczór dla siebie i odkąd młody skończył kilka miesięcy, to zabierają go na noc co jakiś czas, a my sobie gdzieś wychodzimy i następnego dnia możemy odespać. teraz jak jestem w ciąży, to trochę inaczej, ale ostatni raz byliśmy na imprezie jak byłam w 12 tc. Nie pobawiliśmy się długo, bo byłam zmęczona, ale zawsze spędziliśmy czas razem. A w ogóle, to pierwszy raz wyszliśmy bez małego jak miał niecałe 2 miesiące. Siostra przyjechała na święta i została z małym, a my poszliśmy do kina. Odciągnęłam mleko, żeby w razie czego mogła go nakarmić i nie było problemu.Nie będę ukrywać że przed dziećmi mój wieczór zaczynał się o 20 teraz o 20 się kończy. I to jest największa zmiana w moim życiu. Nie będę przecież prosić teściowej by przychodziła wieczorem do dzieci żebym mogła se wyjść. I co bym dzieciom powiedziała? Mama idzie w tango a wy se soijcie? Poczekam aż mi dzieci podrosną. Teraz mam inne priorytety.
Na podróże też jeszcze mam czas. Tak samo na szaleństwa. Młoda siksa jeszcze jestem
![]()
Ja zdałam prawko za pierwszym razem (teorię i praktykę), a mój D chyba za 2 albo 3.O nie nie, co do parkowania to ja jestem w tym lepsza! I prawko zdalam szybciej niż prawie maz