• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2016

Elifit ja zawsze robie saltke na zasadzie co mam to dam haha

thgfflw1k3inkyc3.png
I tak to u mnie też będzie wyglądać [emoji23]

Udanych imprez kto ma

Moja nocka mogłaby być lepsza ale nie narzekam bo i tak dopiero od niedawna jest fajnie

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Dzień dobry
Ja chyba też zaliczę dziś imprezę, bo córa mojego D idzie na urodziny swojej przyjaciółki i D stwierdził, że weźmie też Bazylka, bo ta dziewczynka ma brata w jego wieku, a skoro idzie D z dzieciakami, to równie dobrze ja też mogę iść. Jeszcze zobaczę, czy mi się będzie chciało. Bo ostatnio po południu to o niczym innym nie marzę, tylko się zdrzemnąć, a skoro D weźmie dzieciaki, to będzie idealna ku temu okazja...

Dzien dobry :)

Wlasnie odkrylam, ze trace kontakt ze stopami [emoji23] I niestety po raz ostatni sie sama ogolilam :( Jakby ktos to z boku obserwowal... [emoji23] Za to wczoraj odswiezylam hybrydke na pazurach i 3 tyg spokoju ;)
Dopijam herbatke i lece do pracy, pozniej znajomi wpadaja i o ile nie zasne to w planach jest kino [emoji14]

Milego dzionka Laseczki :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

reklama
Dziewczyny co oprocz lezenia na bol pachwin? Najgorzej gdy leze na plecach i probuje posniesc noge do gory auu.. :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
To już tak niestety będzie do końca ciąży. Miednica się rozciąga.
Pociesze cię że będą lepsze i gorsze dni. Najgorzej będzie wieczorem.
Jak leżysz to leż na boku z poduszką między nogami.
Mnie najmniej boli jak jestem rozkraczona.. Mąż się cieszy [emoji23]

cb7wugpju04jz4q8.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry