• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2016

Wiecie co ja sie zastanawiam teraz jak ja urodze sn skoro nie mam ani boli miednicy ani spojenie mnie nie boli u mnie to sie chyba nic nie rozszerza haha kazda cos boli a mnie nic :(

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Lola Lolita nie tylko Ty. Ja z kolei byłam trochę dzikusem, wszystkie koleżanki na dyskotekach a ja wolalam siedziec w domu. Sama nie to zeby z chłopakiem :) rodzice mnie nawet na sile wysylali zebym gdzieś wyszla chcieli mnie wozic nawet na dyskoteke a ja nic :) ten "zwiazek" przed moim mężem to była komedia bo mialam 17 lat to był mój pierwszy chłopak i tak niby mi się podobał a jednak nie. Nawet całować się z nim nie chcialam :) Aaa i rozmawiałam z nim na temat obecnego meza. No farsa jakas. Później zerwalam z tym chlopakiem bo ja nadal wolalam byc dzikusem tak oto w 3 liceum dopiero poważny związek (Nawet można powiedzieć że pierwszy) był z moim mężem i tak już zostalo. Mój mąż się cieszy ze bylam takim trochę dzikusem i mowi zawsze zeby nasza córka( kiedys) była taka jak ja. Czysta, niewinna i miała w życiu tylko jednego faceta (wiecie w jakim sensie).

nie przywitalam sie z Wami z tego wszystkiego :) milego weekendu Mamuśki! My dzisiaj mamy aktywny dzien, 33 urodziny prawie meza i nasza 9 rocznica.. wieczorem impreza! Prawie mąż dopiął swego i mamy gosci. w sumie bedzie nas 11 osob... wiec ogarniamy dom, zakupy, jakis prezent prawie mezowi trzeba kupic no i rocznicowe perfumy mam nadzieje, ze wyciagne od niego hihi (jadore... zakochalam sie w nich <3) a potem jakies salatki chociaz zrobie i moze parowki w ciescie - to u nas imprezowy hit :) no i trzymajcie kciuki zebym chociaz do 23 nie zasnela haahahhaahaah

nie przywitalam sie z Wami z tego wszystkiego :) milego weekendu Mamuśki! My dzisiaj mamy aktywny dzien, 33 urodziny prawie meza i nasza 9 rocznica.. wieczorem impreza! Prawie mąż dopiął swego i mamy gosci. w sumie bedzie nas 11 osob... wiec ogarniamy dom, zakupy, jakis prezent prawie mezowi trzeba kupic no i rocznicowe perfumy mam nadzieje, ze wyciagne od niego hihi (jadore... zakochalam sie w nich <3) a potem jakies salatki chociaz zrobie i moze parowki w ciescie - to u nas imprezowy hit :) no i trzymajcie kciuki zebym chociaz do 23 nie zasnela haahahhaahaah
Wszystkiego najlepszego [emoji179] [emoji322] [emoji320] [emoji512]

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry