Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
TakWy tez dzis takie ospale? [emoji42] [emoji42] [emoji42] [emoji42]
![]()
Niestety tak... i głowa mnie boli od samego rana. Nie wiem czy za długo spałam, czy za krótko, czy po prostu taka pogoda. Do dupy z taką niedzieląWy tez dzis takie ospale? [emoji42] [emoji42] [emoji42] [emoji42]
![]()
moj (leci 29 tydzien) jest baaardzo aktywny, az brzuch podskakuje jak mocniej kopnie, czuje wyraznie kiedy ma czkawkew nocy szaleje jak szalal, w dzien potrafi byc caluski czas aktywny a ma dni, tak jak dzis, ze od godziny jest spokoj, no ale rano wariowal z tata i pogadali se
![]()
Mój dzisiaj znowu na służbie, wraca do domu jutro rano, więc sobie chyba coś zamówię na obiad. Lodówka po tygodniu naszej nieobecności pusta, a jedyne ciekawe rzeczy są w szafce na słodycze, gdzie oczywiście mam zakaz zaglądaćTak
Dobrze, ze Luby zazyczyl sobie na dzis szybki obiad czyli kuciak w sosie slodko kwasnym z ryzem
![]()
Zazdroszczę Wam tego podejściaWitam się i ja. Rosołek pyrka a ja siedzę i próbuję nadrobić zaległości w czytaniu WasDzisiaj mąż znowu mnie opuszcza na 2 tyg. i będę tylko z synkiem..Zanudzę się.
U mnie to samo, wczoraj mój dotykał brzucha i gadał a Mała takiego kopa mi sprzedała od razu, że masakraa dzisiaj rano miałam istną dyskotekę w brzuchu
ale nie ukrywam, że to lubię
Miłej i leniwej niedzieli wszystkim![]()
Mój dzisiaj znowu na służbie, wraca do domu jutro rano, więc sobie chyba coś zamówię na obiad. Lodówka po tygodniu naszej nieobecności pusta, a jedyne ciekawe rzeczy są w szafce na słodycze, gdzie oczywiście mam zakaz zaglądać![]()
Cukrzycowej matce takie zdjęcia?! Nie wstyd Ci?Zobacz załącznik 776105
Ja ciacho wstrzachnelam przed chwila myslalam, ze tesciowa wezmie troche ale stwierdzila, ze nie bedzie brala bo bedzie wtedy je musiala zjesc a chce schudnac no i tak zostalam z ciastem w domu ... Luby jest bezciastowy dobrze, ze mloda jest u nas to mi pomaga jesc haha
Mi sie sushi marzy z losiem i krewetkami ale niestety toxo nie przechodzilam i musi sobie zaczekac to moje sushi buuu
![]()