Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Emocje wywołuje nie protest, a fakt, że ktoś chce za mnie decydowaćSam fakt że ten temat wywołuje takie u was emocje oznacza że kamera się kręci.
Zakończenie będzie wiemy jakie. No ale do tego potrzeba wkurzyć lud.
Tymczasem w zachodniej Europie protesty w sprawach ważniejszych od których posypie nam się rolnictwo
![]()
A jaki mają wybór ci politycy? Przecież to nie oni se złożyli projekt w sejmie. A tak to przedstawiają media.Oj dziewczyny to jest ciężki temat. Drażni mnie tylko fakt, że politycy chcą decydowac za nas w tak ważnych sprawach. W ogóle nie powinno byc tego tematu, czemu to ma sluzyc. Nie usunelabym zdrowej ciazy nigdy, ale nie mogłabym patrzeć na cierpienie swojego dziecka. Nie przezylabym tego.
Dokladnie.
Powinno zostac jak bylo.
W UK mozna usunac w kazdym przypadku i to nawet w dosc poznym okresie bo bodajze do 16 (!!!) tygodnia. Sa specjalne "kliniki" aborcyjne, jedna z nich jest obok mojej przychodni (oczywiscie wszystko pokrywa odpowiednik nfz). Krew mnie zalewa, jak widze kolejke nastolatek, ktore zapomnialy o zabezpieczeniu i ida pozbyc sie problemu. Tak samo irytowaly mnie pytania od lekarza na poczatku ciazy czy napewno chce urodzic czy moze aborcja?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
A jaki mają wybór ci politycy? Przecież to nie oni se złożyli projekt w sejmie. A tak to przedstawiają media.
Albo mogą powkurzać lud zrobić afere pod hasłem aborcja i wykorzystując szum medialny po cichu przepchnac ustawy które nie zostaną zapamiętane przez większość narodu a na końcu ulec naciskom społecznym i powiedzieć "okej okej zostawiamy tak jak jest "
Albo afery nie kręcić i mieć na głowie swój elektorat rolniczy i do tego jeszcze kościół.
Ten temat od zawsze był tematem zastępczym i wypływał akurat wtedy jak coś ważnego się działo na innym polu.
Dla mnie to jest od początku do końca wyreżyserowany spektakl z dawno już napisanym zakończeniem. Ja.w.tej szopce udziału brać nie będę.
Ale.. rozumiem potrzebę sprzeciwu. Jeśli ktoś takową ma to do boju
![]()

sie nie zdziwTo bedzie ironia losu jeżeli przez dzisiejsze demonstracje nie uda mi sie dotrzeć na USG [emoji51]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
sie nie zdziwna ktora masz?