Luxuorius
Moderatorka
powodzenia!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powodzenia!
Czekamy na wiesci na wizytowym[emoji14]
Nadają sięHej Mamuśki! Byłam dzisiaj na zakupach w rossmannie i kupiłam trochę kosmetyków dla Hanki. Nie znalazłam tylko informacji czy kosmetyki babydream nadają się od 1 dnia życia. Wiecie coś na ten temat?Zobacz załącznik 776278
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co wiem to aronie chyba zbiera sie dopiero po przymrozkach ale nie jestem pewnaZrobiłam sok z aronii i jest cierpki o co cho? Zq mało cukru? Pomocy to mój pierwszy raz
![]()
Dolaczam sie do pytania, tez ostatnio przegladalam kosmetyki w rossmanie i sie nad tym zastanawialam. Tylko na oiltanum chyba byla taka informacja. Nie wiem jak johnson, ale wrzucalyscie kiedys zeby go nie kupowac o ile dobrze pamietamHej Mamuśki! Byłam dzisiaj na zakupach w rossmannie i kupiłam trochę kosmetyków dla Hanki. Nie znalazłam tylko informacji czy kosmetyki babydream nadają się od 1 dnia życia. Wiecie coś na ten temat?Zobacz załącznik 776278
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dawalam zawsze tetre na dno wanienki i opieralam córki na mojej rece a druga reka mylam. Nie slizgaly sieNa brzuszku to chyba jak kikut pępowiny odpadnie i sie zagoi wszystko.
Do kąpieli jest wlasnie duzo rozwiązań i sama sie zastanawiam, bo sa te foteliki do kapania, albo wanienki z ikei z takim spodem antypoślizgowym. Juz sama sie gubię co lepsze...
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aronia taka jestZrobiłam sok z aronii i jest cierpki o co cho? Zq mało cukru? Pomocy to mój pierwszy raz
![]()
Maluszka można kłaść na brzuszku, nawet wskazane, bo dobre dla bioderek. Trzeba tylko mieć wtedy dziecko cały czas na oku.
Mam coś takiego i ze starszym synkiem kompletnie się nie sprawdziło. Myślę, że to kwestia budowy dziecka. Mój mały szczuplak od urodzenia zjeżdżał na dół. Próbowałam tego użyć kilka razy, ale tylko się nastresowałam, że mi się albo dziecko utopi, albo sobie wyrwie ręce ze stawów. Na szczęście przeważnie to mój D kąpie małego i on bez problemu radził sobie bez tego leżaczka w samej wanience.