reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Tak z Krakowa :) do tej pory chodziłam do ginekologa z NFZ, ale w tej sytuacji zastanawiam się nad wizytą prywatną choć pani doktor u której byłam jest miła i wydaje się kompetentna... Sama nie wiem...

Ja jestem z Wrocławia, a widzę że tutaj przewaga Krakowa:)
U mnie będzie problem z określeniem tygodnia, bo zaczęliśmy się starać od razu po przyjmowaniu przeze mnie Visanne przy którym nie ma się okresu;P

Ja mieszkam w Anglii, w Londynie :)

Też jeszcze nie byłam u lekarza. Dopiero wczoraj kupiłam witaminy z kwasem foliowym. Będę mamą pierwszy raz więc dobrze mieć taką grupę wsparcia ;)
Co do objawów to boli mnie brzuch kilka razy dziennie, podobnie jak na okres. Myślicie że powinnam się tym martwić?

Ja mieszkam w Anglii, w Londynie :)

Też jeszcze nie byłam u lekarza. Dopiero wczoraj kupiłam witaminy z kwasem foliowym. Będę mamą pierwszy raz więc dobrze mieć taką grupę wsparcia ;)
Co do objawów to boli mnie brzuch kilka razy dziennie, podobnie jak na okres. Myślicie że powinnam się tym martwić?
O jak dobrze, ze tez uk ;) I tez pierwszy raz. Ja tez zielona jestem w tym wszystkim.
Kwas kupil mi facet tak sie biedny zaangazowal ;)
Co do bolu w podbrzuszu to ja tez czuje czasem jak bym miala zakwasy.

Jak tam dziewczyny tatusiowie zareagowali na wiesc o ciazy?

Napisane na SM-G925F w Forum BabyBoom

reklama
Brzuch może boleć, macica już ma co robic i już zaczyna się rozciągać ;) Tym nie ma się co martwić, a i szukać na siłę czegoś co nas martwi też nie powinnyśmy choć łatwo mi się mówi bo w tej ciąży jestem bardziej spanikowana niż w pierwszej :-)
U mnie tatuś to cudowny facet (moj pierwszy mąż był agresywnym imprezowiczem i pierwsza ciąża byla straszna :-( ) i jak mu powiedziałam to się przytulił do brzuszka i tak leżał chyba ze 20 min :-) a teraz ponieważ jestem leżąca ogarnia mi mojego syna, i swojego i koło mnie lata i nawet stara sie zupe ugotować ( choc ledwo parowki umie zagrzac !)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry