• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2016

Kochane, nie wiem czh widzialyscie moje pytanie na wyprawkowym, ale prosze wytlumaczcie mi jak to jest z ta podusia klinem do lozeczka. Czy dziecko moze spac na tym od urodzenia ? Czy moze na tym spac na boku ? Czy nie jest wtedy za bardzo pokrzywione ??? No wiecie.. ciezko mi to sobie wyobrazic noo ;/

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Może od urodzenia. Bo to podnosi nie głowę lecz całe ciałko do góry. A małe dziecko układasz tak by głowa i brzuszek były wyżej.
Ja segregator pod materac wkładam i ten sam efekt za free

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Zaczęłam się zabierać za łóżeczko :) Nareszcie! Powiedzcie mi tylko, doświadczone mamy, jak zabezpieczacie materac przed zabrudzeniami i wilgocią? Czy wystarczy takie "prześcieradełko" nieprzemakalne na gumkach?

A! I jeszcze jedna sprawa... powracając do moich wyników - co to są ciała ketonowe w moczu? Żadnej normy przy tym nie ma, a porównuję sobie poprzednią morfologię i wyniki moczu i tam miałam przy tych ciałach "neg" :confused:

reklama
A! I jeszcze jedna sprawa... powracając do moich wyników - co to są ciała ketonowe w moczu? Żadnej normy przy tym nie ma, a porównuję sobie poprzednią morfologię i wyniki moczu i tam miałam przy tych ciałach "neg" :confused:
Ciała ketonowe mogą świadczyć o niedozywieniu. Raz też mi się pojawiły w moczu, ale lekarz powiedział, że często zdarzają się w moczu ciezarnych zwłaszcza w porannym moczu .

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry